De spooktoren

De spooktoren - Keir Graff | Highergroundnb.org

... spooktoren. 10,0. Auteur: Keir Graff. Lees op Kobo Plus E-book op Bol ... De spooktoren - 9789000362073 - Gebonden - 10-12 ... .com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving De spooktoren. Spannend mysterie voor fans van Het huis met de schuine vloeren en Het luciferkasteel. Recensie: De spooktoren - Keir Graff. In De spooktoren volg je het verhaal van Mal en Colm. Een eeneiige tweeling die is verhuisd naar de oude torenflat Brunhilde. Eenmaal daar aangekomen lijkt deze flat niet zo gewoon… De flat heeft namelijk 17 verdiepingen maar het knopje van de 13e verdieping is er niet. Marijn heeft nog een probleem er wordt op het eiland gesproken van d ... bol.com | De spooktoren, Keir Graff | 9789000362073 | Boeken ... . Marijn heeft nog een probleem er wordt op het eiland gesproken van de "spooktoren" maar hij weet beter. Hij gaat op onderzoek en komt erachter dat er drugs worden vervoerd en dat deze landingsbaan een tussenstop is. Maar Marijn raakt hierdoor wel in de problemen maar weet zich eruit te redden. Eigen mening Argumenten: Recensie: De spooktoren - Keir Graff In De spooktoren volg je het verhaal van Mal en Colm. Een eeneiige tweeling die is verhuisd naar de oude torenflat Brunhilde. Eenmaal daar aangekomen lijkt deze flat niet zo gewoon… De flat heeft namelijk 17 verdiepingen maar het knopje van de 13e verdieping is er niet. Bestel De spooktoren van Keir Graff. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De spooktoren Keir Graff. Leesboeken, Fantasie en Fantasy, Spanning en avontuur, 10 en 11 jaar. Tweelingbroers Mal en Colm zijn net met hun moeder verhuisd naar een appartement in een flatgebouw. Het is er heel mysterieus. De spooktoren. Na de dood van hun vader verhuist de identieke tweeling Mal en Colm met hun moeder naar een luxueus appartement in een oude torenflat in de stad. Wat ze niet weten, is dat er een vloek op de torenflat rust. De jongens ontmoeten hun bejaarde buren, die waarschuwen dat je tijdens het middaguur b...

INFORMATIE

AUTEUR
Keir Graff
DIMENSIE
7,98 MB
BESTANDSNAAM
De spooktoren.pdf

OMSCHRIJVING

Spannend mysterie voor fans van Het huis met de schuine vloeren en Het luciferkasteelNa de dood van hun vader verhuist de identieke tweeling Mal en Colm met hun moeder naar een luxueus appartement in een oude torenflat in de stad. Wat ze niet weten, is dat er een vloek op de torenflat rust. De jongens ontmoeten hun bejaarde buren, die waarschuwen dat je tijdens het middaguur beter niet in het gebouw kunt rondlopen, horen vreemde geluiden, ontdekken een lift zonder knopje voor de dertiende verdieping en krijgen het onheilspellende bericht dat wie eenmaal in het gebouw woont, er nooit meer uit kan vertrekken. Op een dag verschijnt uit het niets het ontbrekende knopje… en als de liftdeuren op de dertiende verdieping opengaan, zien Mal en Colm iets onbegrijpelijks: een identiek gebouw, dat destijds uit geldgebrek nooit gebouwd is en nu is vastgeroest in de tijd. In deze toren wemelt het van de mensen – dood, levend of iets ertussenin...Een verhaal om in te verdwijnen, vol intriges, een eeuwenoude vloek en twee jongens die leren omgaan met verdriet en verlies.

Wil je het boek lezen?De spooktoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keir Graff. Lezen De spooktoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN