Op het lichaam geschreven

Op het lichaam geschreven - Jeanette Winterson | Highergroundnb.org

...het spel zetten om 'zwarte' lichamen te beschermen Babah Tarawally 25 juni 2020, 1:00 Op het lichaam geschreven (eBook) Jeanette Winterson is een geweldige auteur ... Op het lichaam geschreven | Boeken ... . Download en lees het boek Op het lichaam geschreven op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Op het lichaam geschreven in PDF, ePUB, MOBI. 'Op het lichaam geschreven' van Jeanette Winterson lijkt een simpel verhaal: liefde gevonden, liefde verloren, liefde weer gevonden - misschien. De naamloze verteller wordt verliefd op een getrouwde vrouw genaamd Louise. Louise verlaat haar man voor de verteller, maar als ze erachter komt dat ze kanker h ... Op het lichaam geschreven - Jeanette Winterson - Boekenschaap ... . De naamloze verteller wordt verliefd op een getrouwde vrouw genaamd Louise. Louise verlaat haar man voor de verteller, maar als ze erachter komt dat ze kanker heeft, verlaat ze ook haar nieuwe liefde. Zoals de handen uit de mouwen steken of het gras in de knieën hebben. Ook uitdrukkingen met lichaam of lijf, met de betekenis meteen onder het spreekwoord. Je kunt de spreekwoorden bijvoorbeeld gebruiken als status update op Facebook, Skype, WhatsApp, SMS, Twitter enzovoorts, of om je huiswerk te maken voor school....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeanette Winterson
DIMENSIE
5,12 MB
BESTANDSNAAM
Op het lichaam geschreven.pdf

OMSCHRIJVING

"Op het lichaam geschreven' van Jeanette Winterson lijkt een simpel verhaal: liefde gevonden, liefde verloren, liefde weer gevonden – misschien. De naamloze verteller wordt verliefd op een getrouwde vrouw genaamd Louise. Louise verlaat haar man voor de verteller, maar als ze erachter komt dat ze kanker heeft, verlaat ze ook haar nieuwe liefde. Op het lichaam geschreven gaat over het ontdekken van je identiteit, over verdriet en over verlangen.

Wil je het boek lezen?Op het lichaam geschreven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeanette Winterson. Lezen Op het lichaam geschreven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN