Introductie tot NLP

Introductie tot NLP - Alex Peeters | Highergroundnb.org

... communicatie kan optimaliseren, en dit in elk terrein van jouw leven, dus ook op de werkvloer ... Home - NLP Vivante ... . En met NLP kan je jouw gedrag in die richting sturen die jij wilt. NLP is een methodologie achter een reeks succesvolle technieken en hulpmiddelen tot beter communiceren. Een introductie tot machine learning III: natural language processing In een serie artikelen voor Emerce brengen we je graag de beginselen van machine learning bij. In het vorige artikel is ... Introductie tot NLP. NLP Basis cursus Introductie Introductie t ... Introductie tot NLP - GROEI ACADEMIE ... . In het vorige artikel is ... Introductie tot NLP. NLP Basis cursus Introductie Introductie tot NLP. Hoofdstuk Vooruitgang. 0% voltooid. Hier komt de les informatie te staan. Ga terug naar Hoofdstuk. Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox! Ontvang gratis e-book. Een introductie tot NLP (Paperback). Een introductie tot NLP 1e druk is een boek van Marleen Devisch uitgegeven bij de Groeiacademie. ISBN 9789082580846... Een introductie tot NLP. Tijdens de introductie avond leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Peeters
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
Introductie tot NLP.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een introductie, een overzicht van wat NLP is en hoe je het kunt toepassen in je leven. Het brengt alle belangrijke items die je moet kennen om NLP te kunnen beoefenen, samen. Het is geschreven voor mensen die de voorkeur geven aan een globaal overzicht en verhalen. Bovendien kan je zelf je steentje bijdragen tot de kwaliteit van dit werk. De auteurs houden van de feedback van de lezer, waardoor het boek voortdurend groeit in kwaliteit. Een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over NLP!

Wil je het boek lezen?Introductie tot NLP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Peeters. Lezen Introductie tot NLP Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN