Gevoelens en gedachten van een borderliner

Gevoelens en gedachten van een borderliner - D. de Ronde | Highergroundnb.org

...er op mijn 20e een Borderline Persoonlijkheid Stoornis vastgesteld ... Kenmerken Borderline - De belangrijkste kenmerken van ... ... . Dit boek is... Gevoelens en gedachten van een borderliner.pdf PUBLICEER DATUM none SCHRIJVER D. de Ronde ISBN 9789077751060. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Handboek Persoonlijkheidspathologie. Ontkenning van de werkelijke gevoelens van de ander, die worden vervangen door een onjuiste interpretatie. Je spreekt over een persoonlijkheidsstoornis als iemand lijdt en/of schade ondervindt door een langdurig patroon van gedragingen en gedachten. Iemand met borderline lukt het niet om op juiste wijze met emoti ... Borderliners en relaties: leven met borderliner als ... ... . Iemand met borderline lukt het niet om op juiste wijze met emoties of gevoelens om te gaan. De diagnose wordt vaker gesteld bij vrouwen dan bij mannen, in de verhouding (ongeveer) vier op een. Mensen met Borderline persoonlijkheidsstoornis (kortweg BPS of Borderline) hebben last van sterke wisselingen in hun stemming, gedachten en gedrag. Hierdoor lopen ze vaak vast in het dagelijks leven. Ze zeggen bijvoorbeeld plotseling hun baan op, slagen er maar niet in om een opleiding af te mak ... Vaak hebben borderliners het ide...

INFORMATIE

AUTEUR
D. de Ronde
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
Gevoelens en gedachten van een borderliner.pdf

OMSCHRIJVING

Bij mij werd er op mijn 20e een Borderline Persoonlijkheid Stoornis vastgesteld. Dit boek is voor mensen die zoeken naar herkenning, erkenning, en dat borderline zijn, ook gewoon mens zijn is. Personen van buiten de psychiatrie zullen dingen van zichzelf erin herkennen, omdat ik dezelfde standaard emoties heb als ieder ander mens. Alleen ik ervaar het anders, mijn kwetsbaarheid, agressie, overgevoeligheid, verlatingsangst, automutilatie en mijn doorzettingsvermogen is wat mij anders maakt.

Wil je het boek lezen?Gevoelens en gedachten van een borderliner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. de Ronde. Lezen Gevoelens en gedachten van een borderliner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN