Tom Poes avonturen 3 - Tom Poes en het monster van de Hopvallei

Tom Poes avonturen 3 - Tom Poes en het monster van de Hopvallei - Marten Toonder | Highergroundnb.org

... 2016 zijn verschenen in verscheidene kranten, wordt ook ... De avonturen van Tom Poes - De Bezige Bij ... ... ziet er heel mooi uit, en de kaft is heel mooi. Verder staan de eerste 3 avonturen van Tom Poes er in. Spannend en leuk, en deze uitgave maakt het extra intressant. Zeker het. De Avonturen van Tom Poes - Uitgeverij Panda www.uitgeverij-panda.nl. De Avonturen van Tom Poes door Marten Toonder en medewerkers. Uitgeverij Panda heeft van Complete serie van 28 delen van Tom Poes avonturen. DEZE MAAND VAN 918,60 voor 799,00 euro . door Marten To ... Bommel en Tom Poes - Avonturen van Tom Poes - deel 10, 11 ... ... . DEZE MAAND VAN 918,60 voor 799,00 euro . door Marten Toonder en medewerkers. Uitgeverij Panda heeft van Marten Toonder toestemming gekregen een perfecte facsimile-uitgave te brengen van de verhalen van Tom Poes. Om de sfeer van toen volledig terug te halen, zullen de pagina's rechtstreeks uit ... Tom Poes en het monster van de Hopvallei Marten Toonder • Boek • hardback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Hardback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 209mm x 369mm Aantal pagina's: 52 Uitgeverij ... Tom Poes en het monster van de Hopvallei Marten Toonder • Boek • hardback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Hardback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 208mm x 268mm Aantal pagina's: 48 Uitgeverij ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marten Toonder
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
Tom Poes avonturen 3 - Tom Poes en het monster van de Hopvallei.pdf

OMSCHRIJVING

Omdat het land van Hop bekend staat om zijn rustige klimaat en levenslustige bewoners, lijkt het een uitermate geschikt vakantieoord voor heer Bommel en zijn trouwe metgezel Tom Poes. Maar de welverdiende rust is een heer van stand blijkbaar niet gegund. De eens zo vredige vallei van Hop wordt onveilig gemaakt door een monster, de Opperhopper is ingestort en de Hopbewoners zijn radeloos. Voor de Hoplieden komt heer Bommel als geroepen: hij staat immers wijd en zijn bekend als Heer en Held en gelooft niet in het ondier; dus hij is de aangewezen persoon om het volk te redden. Nu rijst echter de vraag: wie is bang voor wie?

Wil je het boek lezen?Tom Poes avonturen 3 - Tom Poes en het monster van de Hopvallei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marten Toonder. Lezen Tom Poes avonturen 3 - Tom Poes en het monster van de Hopvallei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN