Moord In Het Klooster

Moord In Het Klooster - Michael Jecks | Highergroundnb.org

...schreven door Michael Jecks, koopt u bij Boeken ... Moord in het klooster, Michael Jecks - Ebook ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Moord in het klooster direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. 'Moord in het klooster' door Michael Jecks - Onze prijs: €23,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Moord in het klooster bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Als in 1321 ... bol.com | Moord in het klooster, Michael Jecks ... ... . Voor al je literatuur en romans. Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een onderzoek in te stellen. Samen met zijn vriend, baljuw Simon Puttock, reist de ridder naar het klooster in Belstone, waar contemplatie en spiritualiteit blijken te hebben plaatsgemaakt voor hebzucht, dronkenschap en seksuele losbandigheid. Baldwin en Puttock komen er al snel ... Moord In Het Klooster is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Moord In Het Klooster PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Moord In Het Klooster Moord in het klooster | ISBN 9789038923673 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Moord in het klooster van Michael Jecks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een onderzoek in te stellen. Samen met zijn vriend, baljuw Simon Puttock, reist de ridder naar het klooster in Belstone, waar contemplatie e Moord in het klooster Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een onderzoek in te stellen. Samen met zijn vriend, baljuw Simon Puttock, reist de ridder naar het klooster in Belstone, waar contemplatie en spiritualiteit blijken te hebben plaatsgemaakt voor naijver, hebzucht, dronkenschap en seksuele losbandigheid. Het Sint-Ambrosius­klooster viel onder de franciscanenorde, en de zusters hadden hier in 1814 hun intrek genomen. Twee jaar later trad de kerk voor het eerst...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Moord In Het Klooster.pdf

OMSCHRIJVING

Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een onderzoek in te stellen. Samen met zijn vriend, baljuw Simon Puttock, reist de ridder naar het klooster in Belstone, waar contemplatie en spiritualiteit blijken te hebben plaatsgemaakt voor hebzucht, dronkenschap en seksuele losbandigheid.Baldwin en Puttock komen er al snel achter dat de overleden non niet bepaald geliefd was bij haar zusters. Haar dood blijkt dan ook geen ongeluk maar moord. Baldwin en Puttock ondervinden bij hun onderzoek heel wat tegenwerking. Kunnen ze de waarheid achterhalen?In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees ook: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Moord In Het Klooster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Moord In Het Klooster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN