Naaldkunst

Naaldkunst - Maureen Maddren | Highergroundnb.org

...ie oevrages de dames € 35,00 In winkelmand ... Speurders.nl: Draden van licht; Naaldkunst van Truus ... ... ... Naaldkunst in Alkmaar, Laat 135, 1811ED - Telefoonnummer, informatie en kaart van Naaldkunst - Rubriek Textiel en stoffen Naaldkunst (0) 16,90. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze klantenservice is dag en ... Wij zijn een goed gesorteerde handwerkwin ... bol.com | Naaldkunst, Maureen Maddren | 9789024648566 | Boeken ... ... Wij zijn een goed gesorteerde handwerkwinkel in het gezellige centrum van Alkmaar (naast V&D). Wij zijn een leuke, goed gesorteerde handwerkwinkel in het gezellige centrum van Alkmaar (naast V&D).Al ruim 80 jaar bestaat Naaldkunst!!! We hebben diverse merken haakgarens en breigarens: Lana Grossa, Katia, OnLine, Hoooked, My Boshi, Scheepjeswol, byClaire enz, Ook hebben wij een grote collectie ... Draden van licht. Naaldkunst van Truus Waszink. Uitg.: De Morgenster; 2009. Gebonden, harde kaft; formaat: 28x28cm; 80 pag. In zeer goede staat, vrijwel nieuw Museum voor Naaldkunst is een museum in Winschoten in Nederland. Bekijk tentoonstellingen, openingstijden, toegangsprijzen, recensies en meer! Temari is een eeuwenoude Japanse naaldkunst . Sinds 1993 heeft Sandra Moek zich gespecialiseerd in deze Japanse volkskunst. Graag deelt zij haar kennis met een ieder die interesse toont. 50 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop naaldkunst eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Naaldkunst in Alkmaar vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » Welkom op de website van 'Museum voor Naaldkunst'. Het museum heeft zich gespecialiseerd in merklappen uit de provincie Groningen. De collectie bestaat uit pronkrollen (Souvernirs de ma jeunesse) , naald- en kloskanten, merk- en stoplappen, drachtmutsen, kunstnaaldwerk en naaigerei. Naaldkunst Alkmaar. 8K likes. Wij zijn een goed gesorteerde handwerkwinkel in het gezellige centrum van Alkmaar (naast V&D). 23 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met naaldkunst! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Naaldkunstatelier Wit op Wit is gespecialiseerd in textiel en handwerktechnieken. Tevens worden er workshops gegeven over een breed scala aan technieken. Net als iedereen, heb ook ik, mijn favo shops en webwinkels. Dat is maar goed ook! Een jaar of twee geleden kwam ik via Dutch Crochet Talent in contact met de eigenaresse van Naaldkunst Alkmaar, Karina Lems. Ze wilde wel een g...

INFORMATIE

AUTEUR
Maureen Maddren
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Naaldkunst.pdf

OMSCHRIJVING

De complete praktische gids voor naaiwerk en naaldkunst, met al de belangrijkste technieken voor borduren, tapisserie, patchwork, doorstikken, applicatiewerk, breien en haken.

Wil je het boek lezen?Naaldkunst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maureen Maddren. Lezen Naaldkunst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN