De jachtshut

De jachtshut - J. Slot | Highergroundnb.org

...ut voor u beschikbaar. Volledig in Tiroler stijl, met de balkonnetjes, hanggeraniums, bloembakken aan de muur e ... dejachthut.eu de jachthut.eu - indexpagina ... .d. U waant zich in Oostenrijk. Deze ruimte is uitermate geschikt voor uw familiefeesten, vergaderingen, meetings, presentaties, etentjes en zelfs voor bruiloften, vanaf 15 tot 60 personen. De website jachthutten.nl werd in 2004 gestart door De Faunabescherming. Rond 2013 nam GroenFront het beheer over, er stonden toen ongeveer 2000 objecten op. Voor GroenFront bleek het lastig om de website actief te beheren. Daarop besloot De Faunabescherming in 2016 ... Jachtwinkel voor de echte jager (ON- en OFFLINE ... ... . Voor GroenFront bleek het lastig om de website actief te beheren. Daarop besloot De Faunabescherming in 2016 om het weer naar zich toe te trekken. De meeste jagers laten echter in de schoontijd (lente en een deel van de zomer) deze soorten met rust. Dat het wettelijk mag, wil niet zeggen dat we het ook doen. Jagers zijn eervolle mensen. Dit betekent dat het in de lente en de zomer rustig is en dat in de herfst en de winter het meeste wordt gejaagd. Zorgboerderij De Jachthoeve, gezellige boerderijwinkel met bakvormen en bakmixen, verzorgingsproducten en Bunzlau Castle servies. Ook taarten en zaalverhuur! Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Cafetaria Catering De Jachthut in Tollebeek vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » Graag bieden wij onze Jachthut te huur aan! Onze Jachthut voor max. 4 personen, staat midden in het prachtige natuurgebied de Hunsruck, in het dorpje Holzerath in de Eifel.Het huisje is vrij gelegen op ongeveer 600 m2 grond in het bos op een heuvel en staat dus niet op een park. Jachtwinkel | Jachtloods.nl. Dé jachtwinkel voor een succesvolle jacht! Een online shop én een fysieke winkel waar u terecht kunt voor de mooiste jacht & outdoor artikelen, van een jachtmes, verrekijker, wildcamera, luchtbuks tot aan uw jachtkleding.. Zowel in de online shop als fysieke jachtwinkel bieden wij hetzelfde assortiment aan. Zorgvuldig gekozen en altijd op voorraad. dejachthut.eu de jachthut.eu sla over naar inhoud snelle links het team faq aanmelden registreer forumoverzicht taal: british english nederlands (informeel) het is momenteel 15 jul 2018, 21:21 deze site heeft geen Laat je verrassen door de grote diversiteit. Onze kok maakt ook graag een soepje, uitsmijter of iets anders lekkers. 077-3200102 [email protected] Menu. Skip to content. Menukaart. ... Jachthut op den Hamer Twistedenerweg 2 5856 CK Wellerlooi Telefoon 077-3200102 [email protected] Met deze stickers roepen we natuurliefhebbers op om jachthutten en andere jachtobje...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Slot
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
De jachtshut.pdf

OMSCHRIJVING

Dit verhaal speelt zich af in de zestiger jaren. Als de burgemeester tijdens het wekelijks onderhoud met de groepscommandant van de politie nogal scherpe kritiek heeft op de wijze waarop het onderzoek naar een reeks diefstallen wordt uitgevoerd, loopt de groepscommandant kwaad bij de burgemeester weg en gooit de deur met een dreun achter zich dicht. Terwijl het onderzoek naar de inbraken nog in volle gang is, wordt de jachtopziener Wersten dood in zijn jachtveld aangetroffen. Een kogel uit zijn eigen revolver heeft een eind gemaakt aan zijn leven. Het onderzoek naar deze 'geweldadige dood' lijkt een fluitje van een cent...maar de werkelijkheid blijkt anders.

Wil je het boek lezen?De jachtshut in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Slot. Lezen De jachtshut Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN