De laatste riten

De laatste riten - Jess Kidd | Highergroundnb.org

... Voor al je literatuur en romans. DE LAATSTE RITEN 0 reacties 10 November 2010 00:22 ... De laatste riten | Boeken ... . Jacques-Lous David - The Funeral of Patroclus (klikken voor vergroting) Agamemnon vertelt: "Zodra de zon opkwam gingen mijn mannen onder toezicht van Meriones brandhout halen aan de voet van het Idagebergte. Het hout werd naar het kamp gebracht en opgestapeld langs het strand. de laatste riten. Jess Kidd - De laatste riten. Kim - ma, 14/11/2016 - 12:30. Als kind is Mahony in de steek gelaten door zijn moed ... bol.com | De laatste riten, Jess Kidd | 9789402717501 | Boeken ... . Kim - ma, 14/11/2016 - 12:30. Als kind is Mahony in de steek gelaten door zijn moeder Orla. Hij werd bij een weeshuis achtergelaten en sindsdien ontbreekt elk spoor van Orla die toen nog een tiener was. De laatste riten Jess Kidd 'Beeldrijk geschreven, fascinerende, spannende en ongewone thriller met een paranormaal kantje' NBDMahony is als kind in de steek gelaten door zijn moeder. Jaren later keert hij terug naar zijn geboortedorp, een Twin Peaks-achtige setting, om uit te zoeken ... In 1972 heeft het Sacram Unctione Infirmorum deze vorm van de ritus bekrachtigd. De ziekenzalving vormt samen met de (laatste) biecht en de (laatste) communie de laatste sacramenten, ook wel sacramenten der stervenden of sacramenten der zieken genoemd. Informeel wordt wel gesproken van bediening met de laatste sacramenten. Jess Kidd De laatste riten. Gedrukt boek . Mahony, als kind door zijn moeder in de steek gelaten, gaat terug naar zijn geboortedorp om antwoorden te vinden over zijn herkomst. Genre Thriller, Fictie Onderwerpen Literaire thriller, Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald De laatste riten (eBook) Hallo! Op zoek naar een De laatste riten-boek geschreven door auteur Jess Kidd? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! 'Beeldrijk geschreven, fascinerende, spannende en ongewone thriller met een paranormaal kantje' NBDMahony is als kind in de steek gelaten door zijn moeder. 27-apr-2017 - De laatste riten Boekgegevens: Titel: De laatste riten Auteur: Jess Kidd Genre: literaire thriller Uitgave: paperback, 352 pagina's Uitgever: HarperCollins Holland, oktober 2016 ISBN: 978 94 02717 50 1 ISBN: 978 94 02751 55 0 (e-book) NUR: 305 Oorspronkelijke titel: Himself Vertaling: Anna Livestro De prachtige cover g… De laatste rite is haar debuut als schijfster en momenteel zit ze in de afrondende fase van haar tweede en derde boek. Het schrijven van een vierde is gepland en daarnaast werkt ze ook nog aan een verhalenbundel. De zesentwintigjarige Mahony keert terug naar het dorp waar hij geboren is....

INFORMATIE

AUTEUR
Jess Kidd
DIMENSIE
11,46 MB
BESTANDSNAAM
De laatste riten.pdf

OMSCHRIJVING

'Beeldrijk geschreven, fascinerende, spannende en ongewone thriller met een paranormaal kantje' NBD Mahony is als kind in de steek gelaten door zijn moeder. Jaren later keert hij terug naar zijn geboortedorp, een Twin Peaks-achtige setting, om uit te zoeken wat er is gebeurd. Zijn gegraaf in het verleden - niet des dorps - veroorzaakt rumoer. Zijn moeder Orla was een rebelse tiener, die het dorp liever kwijt was dan rijk. En bovendien laten allerlei verdwenen gewaande dorpsgenoten ineens hun gezicht zien. Leeft Mahony's moeder nog? Of zien de dorpsbewoners dingen die er niet zijn? Niemand laat iets los, alhoewel Mahony zeker weet dat de dorpelingen meer weten.

Wil je het boek lezen?De laatste riten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jess Kidd. Lezen De laatste riten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN