Op volle zee

Op volle zee - Wilbur Smith | Highergroundnb.org

...ubbeldikke Themapocket! Skip to the end of the images gallery ... Moord op volle zee | NU - Het laatste nieuws het eerst op ... ... . Een schip in volle zee bij vliegende storm, bekend als 'De windstoot', Willem van de Velde (II), ca. 1680 olieverf op doek, h 77cm × b 63,5cm Meer objectgegevens. Een groot schip verkeert in nood. Een windstoot deed de mast breken en een van de zeilen is losgeslagen. Het is een zeventigkanons Brits oorlogsschip. Een Amerikaanse visser die ziek werd op volle zee, is door de Amerikaanse Coast Guard met een helikopter van boord gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. De man dreef op dat moment met zijn kotter op de Stille Oce ... Onderzoek op volle zee - NEMO Kennislink ... . De man dreef op dat moment met zijn kotter op de Stille Oceaan, uit de kust bij de staat Oregon. Waardoor hij ziek is geworden en wat hij heeft is onbekend. In Op volle zee zet Hector alles op alles om Hazel, erfgename van een grote olieproducent, te helpen. Hazels negentienjarige dochter Cayla is op een privéjacht gekidnapt door Somalische piraten. Hector en Hazel gaan tot het uiterste om Cayla te bevrijden....

INFORMATIE

AUTEUR
Wilbur Smith
DIMENSIE
3,44 MB
BESTANDSNAAM
Op volle zee.pdf

OMSCHRIJVING

Leer Hector Cross kennen: een man met uitzonderlijke kwaliteiten en een rechtersinstinct. Hij gaat altijd tot het uiterste in zijn strijd tegen het kwade.In 'Op volle zee' zet Hector alles op alles om Hazel, erfgename van een grote olieproducent, te helpen. Haar negentienjarige dochter Cayla is gekidnapt door Somalische piraten. Hector en Hazel voeren een strijd tegen de klok, maar zal het ze lukken Cayla te redden?

Wil je het boek lezen?Op volle zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilbur Smith. Lezen Op volle zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN