Gullivers reizen

Gullivers reizen - Jonathan Swift | Highergroundnb.org

...ulliver's Travels (in het Nederlands vertaald als Gullivers reizen) is een satirisch avonturenboek door Ierse schrijver Jonathan Swift dat in 1726 voor het eerst werd uitgebracht ... Gullivers reizen - Jonathan Swift - (ISBN: 9789031502400 ... ... . Het verhaal beschrijft de vier reizen van hoofdpersoon Gulliver naar fictionele plaatsen. Gulliver's reizen. Uitgever Calbona, Rotterdam Verschenen 2013 ISBN 9789491872099 Kenmerken 174 pagina's, ill, 21 cm Aantekening [bew. door Wijnand van de Meeberg vert. uit het Engels] Gullivers reizen. Uitgever Reader's Digest, Amsterdam [etc.] Verschenen 2012 ISBN 9789064079504 Kenmerken Telkens weer leert G ... bol.com | Gullivers reizen, Jonathan Swift | 9789076268446 ... ... . door Wijnand van de Meeberg vert. uit het Engels] Gullivers reizen. Uitgever Reader's Digest, Amsterdam [etc.] Verschenen 2012 ISBN 9789064079504 Kenmerken Telkens weer leert Gulliver de bewoners van de landen kennen en keert hij na enige tijd weer terug naar zijn vaderland. Dit satirische boek is een soort parodie op de samenleving in de 18de eeuw, maar kan nog steeds actueel worden genoemd, ook al is het al bijna 300 jaar oud. Ook volwassenen hebben Gulliver's Reizen met veel plezier gelezen. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Gullivers reizen (1/2) - Lekturama Luister Sprookjes - Duration: 9:28. Dixidito Film Producties Recommended for you. 9:28. Gulliver's Travels - Stereo Clips - Victor Young -1939 - Duration: 16 ... Productkenmerken. Auteur: Swift, Jonathan, Uitgever: Lekturama, 169 pagina's, Ingenaaid met harde kaft, Nederlands, Gepubliceerd in 1984. Boeknummer van verkoper: 19918. Bewerking voor de jeugd van het boek Gullivers reizen. Gulliver beleeft tijdens zijn zeereizen avonturen met dwergen, reuzen, en sprekende paarden en belandt ook nog op een zwevend eiland. 'Gullivers reizen' door Jonathan Swift - Onze prijs: €16,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Gullivers reizen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Gullivers reizen is een satirisch boek uit 1726 van de Ierse schrijver Jonathan Swift. 61 relaties. De lilliputters van Gulliver. Het moment waarop Gulliver in het boek het eiland betreedt, is uitgebeeld in deze speeltuin Parque Gulliver. Gulliver ligt hier op de grond in een enorm vergrote versie en kinderen kunnen over hem heen lopen en via vele glijbanen van hem afglijden. Gullivers Reizen - Geweldig Nederlands hoorspel naar het bijzondere boek Gullivers Reizen uit 1726 van Jonathan Swift met de stemmen van o.a. Peter Aryans, Sacco van der Made en Caro van Eyck....

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Swift
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
Gullivers reizen.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik had na de schipbreuk zo'n eind gezwommen, dat ik volledig uitgeput was. Ik ging in het gras liggen, dat heel kort en zacht was, en sliep vaster dan ooit in mijn leven. Toen ik wakker werd, probeerde ik op te staan, maar kon geen vin verroeren: mijn armen en benen waren stevig aan de grond vastgemaakt en mijn lange, dikke haar bleek op dezelfde manier vastgebonden. Toen ik zover als ik kon naar beneden keek, ontdekte ik dat een menselijk wezen van nog geen zes duim, gewapend met een pijl en boog, op mijn borst stond!' Lemuel Gulliver bevond zich dan ook in de dwergstaat van de Lilliputters, en zou na zijn spannende avonturen aldaar verzeild raken op het eiland van de reuzen: Brobdingnag!

Wil je het boek lezen?Gullivers reizen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Swift. Lezen Gullivers reizen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN