Doodsbruid

Doodsbruid - Unni Lindell | Highergroundnb.org

...ell echte pareltjes waar ik volop van geniet ... Doodsbruid - Unni Lindell - 9789021455921 | Bruna.nl ... . Dit geldt niet voor dit boek. Je komt moeilijk in het verhaal. Het plot is onrealistisch en boeit niet. De personages spreken de lezer niet echt aan. Ik was teleurgesteld. Doodsbruid. Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrische patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo. De politie concludeerde toen dat het een ongeluk was. De verjaringstermijn voor moord is bijna v ... Doodsbruid | Unni Lindell | vrouwenthrillers.nl ... . De verjaringstermijn voor moord is bijna verstreken als twee inmiddels volwassen dochters van patiënten bij elkaar komen om te praten over wat er écht is gebeurd. Doodsbruid. Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het... Doodsbruid - Unni Lindell (ebook) €1,50 Korting €4,...

INFORMATIE

AUTEUR
Unni Lindell
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Doodsbruid.pdf

OMSCHRIJVING

dwarsligger 613Unni Lindell: Doodsbruid De Noorse Queen of CrimeVijfentwintig jaar geleden werd de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo. Een ongeluk, concludeerde de politie.De verjaringstermijn voor moord is bijna verstreken als twee inmiddels volwassen dochters van patiënten bij elkaar komen om te praten over wat er echt is gebeurd. Bij de afdeling Moordzaken van de politie in Oslo werken Cato Isaksen en zijn team in een race tegen de klok. Langzaamaan tekent het oude milieu van het psychiatrisch ziekenhuis zich steeds duidelijker af, ook al is het al jaren gesloten, en ligt het gebouw er verlaten bij. Of niet?

Wil je het boek lezen?Doodsbruid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Unni Lindell. Lezen Doodsbruid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN