De wederkomst van Christus in het etherische

De wederkomst van Christus in het etherische - Sergej O. Prokofieff | Highergroundnb.org

...ijkste gebeurtenis in de 20e eeuw was de wederkomst van Christus in de etherische wereld ... boek De wederkomst van Christus in het etherische Sergej O ... ... . Rudolf Steiner wees er met nadruk op dat deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. In de drie voordrachten in deze uitgave spreekt hij over occulte broederschappen die de mens zó willen misleiden dat hij zich niet met de Christus kan verbinden. In dit boek onderzoekt Sergej Prokofieff de zogeheten etherische Wederkomst van verschillende kanten, waarbij hij onder andere ingaat op de kosmische aspecten van dit gebeuren, de betekenis voor het 'ik', de rol van de diverse wezens die Christus helpend ter zijde staan, zoals Michaël, Widar en de nathanische ziel, alsmede het verzet van de tegenmachten. De vier offers van Christus en zijn wederkomst in de etherische wereld Valentin Tomber ... Wederkomst van Jezus - Wikipedia ... . De vier offers van Christus en zijn wederkomst in de etherische wereld Valentin Tomberg … Nu is ook de geesteswetenschap echter iets wat een toekomst heeft en zelf ook een brug moet vormen en juist zij heeft een centrum, een centraal probleem, dat het doel is van haar bestaan. Wil je het boek "De wederkomst van Christus in het etherische" kopen, van Sergej O. Prokofieff, Peter Selg? Goede keuze! De wederkomst van Christus in het etherische Peter Selg • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 141mm x 206mm Aantal pagina's: 73 Uitgeverij ... De terugkomst van Christus. Aan het einde van de grote verdrukking verzamelt de Antichrist al zijn legers van over de hele wereld om Jeruzalem aan te vallen (Zacharia 14:1-2). Ze beginnen de Joden zonder genade af te slachten. Nooit eerder in de hele geschiedenis van de Joden is er zo'n grote nood geweest. Het is belangrijk dat we begrijpen dat het om de moraliteit van de mensen gaat, niet om geestelijke schoonheid en interessante vergezichten, horizonten, maar om menswording in een zeer existentiële en morele zin.- Peter Selg. Info van de uitgever [Uitgeverij Pentagon, 2011] De wederkomst van de Christus in het etherische. Over het Vijfde Evangelie Het geweld - het materiële zowel als het geestelijke - was dus in de eerste plaats tegen het midden gericht, tegen het verbindende etherische element. Van dat middengebied moest de aandacht worden afgeleid, want daar vond de wederkomst van Christus plaats. Met name in de kunst zien we dat er sindsdien eigenlijk niks meer veranderd is....

INFORMATIE

AUTEUR
Sergej O. Prokofieff
DIMENSIE
5,89 MB
BESTANDSNAAM
De wederkomst van Christus in het etherische.pdf

OMSCHRIJVING

Op verzoek van velen worden hier de twee voordrachten gepubliceerd die Sergej O. Prokofieff en ik tijdens de paasconferentie 2009 in het Goetheanum hebben gehouden over het thema van het Vijfde Evangelie en de betekenis daarvan voor het h4den en de toekomst. De uitgave geschiedt bewust met geringe bewerking om het mondelinge karakter van de lezing en dus ook de aandacht van de groep mensen die in de grote zaal bijeen waren, te bewaren.

Wil je het boek lezen?De wederkomst van Christus in het etherische in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sergej O. Prokofieff. Lezen De wederkomst van Christus in het etherische Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN