Coach aan de keukentafel

Coach aan de keukentafel - R. Bolhuis | Highergroundnb.org

...en 5% van zijn potentieel. Alles is er, maar iets houd je aan de grond ... Coach aan de keukentafel, R. Bolhuis - Paperback ... ... . Van een coach-aan-de-keukentafel-gesprek mag je verwachten dat je leefpatronen in beweging worden gebracht en dat je leert je ... Aan Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. Coaching geeft nieuwe inzichten en laat jou ontdekken wat er anders ... Coach aan de keukentafel | Boeken ... . Coaching geeft nieuwe inzichten en laat jou ontdekken wat er anders kan. Aan de hand van een goed gesprek, alsof je aan de keukentafel zit, ondersteun ik jou in het zoeken naar meer balans. We werken toe naar ruimte en vrijheid in jezelf. Hierdoor ben jij weer in staat om keuzes te maken die bij jou passen. Coaching aan de keukentafel bij Wies Rienmeijer. Tarievenlijst 2020: Speciaal in de Corona tijd, NEI-sessie op afstand, telefonisch of via videobellen €70,- ( aanbieding geldt tot 30-04-2020) Met de coach aan de keukentafel krijgt iemand overzicht in zijn situatie en komt beslagen ten ijs. De coach helpt bij de volgende onderdelen: 1 Voorbereiden: Contact leggen en geïnteresseerd zijn Voor bespreken, wat de cliënt wil bereiken, wat hij belangrijk vindt en waar hij over wil blijven beslissen. Het eigen plan van de cliënt helpen ... COACH AAN DE KEUKENTAFEL is verkrijgbaar bij de (internet)boekhandel en kost € 17,95. ISBN 9789076106199. Meer informatie op www.multiskills.nl. Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. Aan Co...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Bolhuis
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Coach aan de keukentafel.pdf

OMSCHRIJVING

Sport je kind enthousiast? En dat meerdere keren per week? Dan komt er als ouder een heleboel op je af. Wat eet je kind als hij traint rond etenstijd? Hoe ga je om met de druk van een selectiewedstrijd? Is winnen belangrijk? Hoe ga je om met een blessure? Wat roep je langs het veld, de baan of het bad? En zo nog honderden vragen waar het boek antwoord op geeft.Aan ‘Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. Ook jeugdtrainers uit het voetbal, hockey, tennis, atletiek en andere sporten geven ouders advies.

Wil je het boek lezen?Coach aan de keukentafel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Bolhuis. Lezen Coach aan de keukentafel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN