Coach aan de keukentafel

Coach aan de keukentafel - R. Bolhuis | Highergroundnb.org

...steld door de Provincie Limburg. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden ... Coach aan de keukentafel, R. Bolhuis - Paperback ... ... . Inschrijving voor het coachingstraject is vrijblijvend tot en met het eerste gesprek. U kunt er nog van afzien als er geen klik is met de coach of als het coachingstraject toch niet geschikt is voor u. Meer informatie En zo nog honderden vragen waar het boek antwoord op geeft.Aan Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres ( ... Coach aan de keukentafel | Boeken ... . Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. En zo nog honderden vragen waar het boek antwoord op geeft.Aan Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. En zo nog honderden vragen waar het boek antwoord op geeft.Aan 'Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. Aan de keukentafel Vroeger dacht men dat iedereen die rouwde om een verlies vijf fases doormaakte: ontkenning, woede, onderhandelen, depressie, aanvaarding. Het model achter deze gedachte suggereert ten onrechte dat een rouwproces volgens een vast stramien verloopt. Menu. ontwerp : www.simonevandenberg.nl Laagdrempelig met anderen gewoon gezellig, onder het genot van een kopje soep. Waar zit je mee, wat wil je er mee gaan doen? Gewoon gezellig kletsen. Aan 'Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. Aan Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde....

INFORMATIE

AUTEUR
R. Bolhuis
DIMENSIE
7,76 MB
BESTANDSNAAM
Coach aan de keukentafel.pdf

OMSCHRIJVING

Sport je kind enthousiast? En dat meerdere keren per week? Dan komt er als ouder een heleboel op je af. Wat eet je kind als hij traint rond etenstijd? Hoe ga je om met de druk van een selectiewedstrijd? Is winnen belangrijk? Hoe ga je om met een blessure? Wat roep je langs het veld, de baan of het bad? En zo nog honderden vragen waar het boek antwoord op geeft.Aan ‘Coach aan de Keukentafel' werken tal van bekende (ex-)sporters, trainers, medici en andere experts mee. Van voormalig wereldkampioenen als Ruben Houkes (judo), Sylvia Karres (hockey) en Kenneth Leeuwin (karate) tot deskundigen op het gebied van sportdietetiek, sportpsychologie en sportgeneeskunde. Ook jeugdtrainers uit het voetbal, hockey, tennis, atletiek en andere sporten geven ouders advies.

Wil je het boek lezen?Coach aan de keukentafel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Bolhuis. Lezen Coach aan de keukentafel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN