Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat)

Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat) - Zlatan Ibrahimovic | Highergroundnb.org

...tplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Ik Zlatan dwarsligger compact formaat 9789049802684 ... Expeditie - dwarsligger compact formaat ,… - voor €5 ... . Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi. Zo goed als nieuw Verzenden. € 12,54 Gisteren Topadvertentie. Bezoek website Gisteren. Ik Zlatan dwarsligger compact formaat 9789049802684. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Ik, Zlatan - dwarsligger (compac ... Vind dwarsliggers in Schoolboeken op Marktplaats ... .nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat) Biografie van de profvoetballer zlatan ibrahimovic in dwarsligger formaat 8,5 x 12 cm. Nieuw en ongelezen. Winkelwaarde € 14, Nieuw Ophalen of Verzenden. € 4,00 30 mei. '20. Culemborg 30 mei. '20. Henk Culemborg. Ik, Zlatan . Ik, zlatan. Zo goed als nieuw Ophalen. Ik Zlatan dwarsligger compact formaat 9789049802684. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Ik Zlatan dwarsligger compact formaat 9789049802684. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met meer dan 200.000Boeken. Boek niet goed, stuur het gratis terug. Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat) Biografie van de profvoetballer Zlatan Ibrahimovic in dwarsligger formaat 8,5 x 12 cm. Nieuw en ong. 13 dagen geleden - Culemborg (Gelderland) € 12,50 Bewaar advertentie. John Lennon. Hardcover Boek over de biografie van John Lennon ... Tot het voorbij is - dwarsligger (...

INFORMATIE

AUTEUR
Zlatan Ibrahimovic
DIMENSIE
5,27 MB
BESTANDSNAAM
Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat).pdf

OMSCHRIJVING

Zlatan Ibrahimovi vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de trainer van FC Malmö, die zijn unieke talent zag en hem redde van een leven vol diefstal, drugs en geweld waarin hij dreigde af te glijden. Over zijn transfer naar Ajax, waar hij doorbrak als speler van internationale allure, en waar de basis werd gelegd voor zijn verdere carrière, die hem achtereenvolgens bij Juventus, Inter, Barcelona en AC Milan bracht.In zijn boek reflecteert hij openhartig en zelfbewust op zijn leven en loopbaan. Wat waren zijn hoogte- en dieptepunten? Welke spelers en trainers waren belangrijk in zijn carrière? Hoe was het om te werken onder Koeman, Beenhakker, Guardiola en Mourinho? Hoe was het om te spelen met Van der Vaart, Messi en Seedorf?De Zweedse journalist en romanschrijver David Lagercrantz bracht vele uren met Zlatan door en wist met groot inlevingsvermogen zijn stem te vangen. Het resultaat is niet de zoveelste sportbiografie, maar het authentieke levensverhaal van een immigrantenjongen die de achterbuurt ontgroeide.

Wil je het boek lezen?Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zlatan Ibrahimovic. Lezen Ik, Zlatan - dwarsligger (compact formaat) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN