HET VOLK MET LANGE ROKKEN

HET VOLK MET LANGE ROKKEN - Elisabeth Keesing | Highergroundnb.org

... worden deze vrouwen voor het voetlicht geplaatst ... Rokken voor Dames 2020 | Mango België ... . Hoe groot de vooroordelen van Constantijn Huygens ook tegen vrouwen waren, hij kon niet zonder hen. Door hun intelligentie, muzikaliteit, spraakzaamheid en veerkracht, zijn zij voor Huygens levensbelangrijke factoren geweest om naast Zijn werk zijn leven waardevoller te maken. € 3,50 Keesing, Elisabeth. Paperback, wat leesvouwen in rug, rug boek is wat verkleurd, verder in goede staat. Net ex. Het leven van Constantijn Huygens (1596 ... Het volk met lange rokken, Keesing Elisabeth | Boeken ... ... . Net ex. Het leven van Constantijn Huygens (1596-1787) met nadruk op de vrouwen die hierin een rol speelden., Keesing Elisabeth, Querido, Gebonden met harde kaft, 1987, Schrijver: Keesing, Elisabeth. Titel: Het Volk met lange Rokken. Vrouwen rondom Constantijn Huygens. ISBN: 9789050711326: Uitgever: Vita., 1993 (1e druk), 217 blz. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, keesing e - het volk met de lange rokken Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. In Het volk met lange rokken worden deze vrouwen voor het voetlicht geplaatst. Hoe groot de vooroordelen van Constantijn Huygens ook tegen vrouwen waren, hij kon niet zonder hen. Door hun intelligentie, muzikaliteit, spraakzaamheid en veerkracht, zijn zij voor Huygens levensbelangrijke factoren geweest om naast Zijn werk zijn leven waardevoller te maken. Lange rokjes: opvallende looks. Lange rokken zorgen voor modieuze accenten. Maxirokken kunnen speels tot een vrijetijdsoutfit of een chique avondlook worden gecombineerd. Probeer het eens uit en koop bij bonprix je nieuwe lievelingsrok in prachtige kleuren. Het volk met lange rokken (1987) Op andere voeten (1987) De zalenman & De stoet (1993) De blinde spinners (...

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth Keesing
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
HET VOLK MET LANGE ROKKEN.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens het onderzoek naar de zonen van Constantijn Huygens, de broers Constantijn en Christiaan, werd het voor Elisabeth Keesing duidelijk, dat de vrouwen rondom vader Constantijn een belangrijke rol in zijn leven speelden. In Het volk met lange rokken worden deze vrouwen voor het voetlicht geplaatst. Hoe groot de vooroordelen van Constantijn Huygens ook tegen vrouwen waren, hij kon niet zonder hen. Door hun intelligentie, muzikaliteit, spraakzaamheid en veerkracht, zijn zij voor Huygens levensbelangrijke factoren geweest om naast Zijn werk zijn leven waardevoller te maken. In de zeventiende eeuw, waarin de plaats van de vrouw veelal thuis bij haard en kinderen was, hebben deze vrouwen hun kennis en kunde kunnen laten zien via hun geschriften. Elisabeth Keesing laat deze vrouwen, door hun brieven en al het mogelijke materiaal wat er nog van hen bewaard is gebleven, volledig tot hun recht komen. Met humor geschreven en met rake kritische kanttekeningen over Huygens, is Het volk met lange rokken in onze tijd, waarin juist vrouwen uit de historie naar voren worden gehaald, een heerlijk en belangrijk boek om te lezen.

Wil je het boek lezen?HET VOLK MET LANGE ROKKEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth Keesing. Lezen HET VOLK MET LANGE ROKKEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN