Dierenfamilies - Koeien

Dierenfamilies - Koeien - Renee C. Rebman | Highergroundnb.org

...es wil weten over koeien is dit een interessant dierenboek vol met wetenswaardigheden en foto's ... Koeien - Renee C. Rebman - (ISBN: 9789055664603) | De Slegte ... . Breeduit - Koeien Breeduit (Hardcover). Nieuwe dwars te lezen foto cadeauboeken serieGeniet in woord en beeld van koeien in hun volle glorie.Een koe is... Vertel Maar - Koeien (Hardcover). Koeien horen thuis op de boerderij.Ze kauwen de hele dag op gras.Ze zwiepen met hun staart.Waarom houden boeren... Dierenfamilies - Wasberen (Hardcover). Wasberen leven in Noord- en Zuid-Amerika. Ze zijn te herkennen aan het zwarte masker rond hun ... bol.com | Vertel Maar - Koeien, Sheri Doyle ... ... . Wasberen leven in Noord- en Zuid-Amerika. Ze zijn te herkennen aan het zwarte masker rond hun ogen en hun lange,... Dierenfamilies - Spinnen (Hardcover). Spinnen maken een web. Wanneer het web klaar is, zal de spin het gebruiken om prooien, zoals insecten en andere... Koeien zijn al duizenden jaren nuttig voor mensen. De meeste mensen drinken, eten en gebruiken elke dag producten die afkomstig zijn van koeien, zoals melk, vlees en leer. Koeien zijn herkauwers, wat betekent dat ze hun voedsel twee keer kauwen. Ze zijn ongeveer ac...

INFORMATIE

AUTEUR
Renee C. Rebman
DIMENSIE
10,87 MB
BESTANDSNAAM
Dierenfamilies - Koeien.pdf

OMSCHRIJVING

Koeien zijn al duizenden jaren nuttig voor mensen. De meeste mensen drinken, eten en gebruiken elke dag producten die afkomstig zijn van koeien, zoals melk, vlees en leer. Koeien zijn herkauwers, wat betekent dat ze hun voedsel twee keer kauwen. Ze zijn ongeveer acht uur per dag aan het grazen, acht uur aan het herkauwen en achtuur aan het rusten en slapen. Om hun voedsel goed te kunnen verteren, hebben ze viermagen: de pens, netmaag, boekmaag en lebmaag.

Wil je het boek lezen?Dierenfamilies - Koeien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renee C. Rebman. Lezen Dierenfamilies - Koeien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN