Christus Kennen

Christus Kennen - Alister E. Mcgrath | Highergroundnb.org

...ruit, "te kennen de liefde van Christus." (Efe ... Jezus (traditioneel-christelijk) - Wikipedia ... . 3:19) Als wij deze wijsheid 'kennen' zullen wij veel meer over Hem spreken! Christus kennen (Deel 2) Door John W. Ritenbaugh 21 december 1996 Samenvatting: John Ritenbaugh herhaalt dat Christus' offer niet slechts plaatsvervangend was, maar ook vertegenwoordigend, waarbij Christus ons een patroon gaf om ons leven naar te richten - de werkingen van het lichaam te doden en zonde uit te bannen. Maar al die dingen waar ik zo trots op was, ... bol.com | Christus kennen en bekendmaken - Onder de indruk ... ... . Maar al die dingen waar ik zo trots op was, vind ik nu waardeloos. Want ze stonden mij in de weg om bij Christus te komen. Ja, ik vind het nu allemaal waardeloos, omdat niets zo kostbaar is als het kennen van mijn Heer Jezus Christus. Voor Hem heb ik het allemaal als troep weggegooid, om Christus te kunnen ontvangen. Jezus Christus of Jezus van Nazareth (betekenis naam: Jezus; Verlosser. Christus; Gezalfde) was een bijzondere Joodse man die ongeveer tweeduizend jaar geleden leefde. Volgens het christendom is Hij de Zoon van God. In de islam gelooft men dat Jezus (daar kennen ze hem ook wel als Isa) een profeet (boodschapper van God) was, maar wordt Hij niet als de Zoon van God gezien. Via Jezus kunnen we God leren kennen. Als je let op Jezus, meer zicht krijgt op wie Hij is en wat Hij voor ons -voor jou!- gedaan heeft, zul je God beter leren kennen. In de Bijbel zegt Jezus: 'Jezus zei: 'Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand kan bij de Vader komen dan door mij. Als jullie mij kennen zullen jullie ook mijn Vader ... Wat zegt de bijbel bij: Jezus Christus kennen. Johannes: 1: 1 - 14. In het allereerste begin was Christus er al. Hij was bij God en was Zèlf God. Alles ontstond door Zijn Woord. Zonder Hem is niets ontstaan; al het bestaande heeft Hij gemaakt. In Hem is eeuwig leven en dat leven is het licht voor de mensen. 30-4-2020 Hoe het mysterie va...

INFORMATIE

AUTEUR
Alister E. Mcgrath
DIMENSIE
10,68 MB
BESTANDSNAAM
Christus Kennen.pdf

OMSCHRIJVING

Christus kennen is een bijzonder treffende studie over een ervaring die elke gelovige kent. Hoe kun je een relatie hebben met Iemand die je niet ziet, maar over Wie je alleen gelezen hebt? Alister McGrath laat zien hoe bij zijn hart voor Christus heeft geopend. Hij laat op zeer persoonlijke wijze zien hoe je dichtbij Christus kunt komen. In een toegankelijke stijl vertelt McGrath zijn persoonlijke verhaal. Zijn tekst is doorvlochten met een hartstochtelijke oproep om tot Christus te gaan, en Hem te leren kennen. En dat niet alleen met het verstand, maar vooral met het hart, en met het gevoel. Met deze kernboodschap van bet Evangelie doet hij een beroep op alle gelovigen. Het appel om tot Christus te komen is op nauwgezette wijze voorzien van de belangrijkste bijbelgedeelten op dit punt, alsmede met citaten uit de rijke christelijke traditie door de eeuwen heen. Het resultaat is een eigentijds inspirerend boek over 21e-eeuwse spiritualiteit, een praktisch boek dat het geloof zal voeden en versterken.

Wil je het boek lezen?Christus Kennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alister E. Mcgrath. Lezen Christus Kennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN