Christus Kennen

Christus Kennen - Alister E. Mcgrath | Highergroundnb.org

...iefde van Christus kennen die alle kennis te boven gaat, opdat u zult volstromen met Gods volkomenheid ... Jezus (traditioneel-christelijk) - Wikipedia ... . 20. 3:20 . Ef. 1:19 Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, 21 aan hem komt de eer toe, in de kerk en in Christus Jezus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, MacGrath, A. - Christus kennen. Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 2e kans Zoals we hebben gezien, leren d ... bol.com | Christus kennen en bekendmaken - Onder de indruk ... ... . Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 2e kans Zoals we hebben gezien, leren de evangelieverslagen over Jezus' leven en bediening ons veel over Christus' liefde. Maar „de liefde van de Christus" volledig leren kennen houdt meer in dan te weten te komen wat de bijbel over hem zegt. 21 Het Griekse woord dat met „kennen" is vertaald, betekent „in de praktijk, door ervaring" kennen. God leren kennen in 7 stappen is een korte bijbelstudie die richting geeft aan het bijbels geloof. ... Velen zeggen wel in God te geloven maar niet in Christus. Maar dan geloven ze niet de woorden van God, want Hij zegt: er is maar 1 oplossing, 1 medicijn, 1 weg, 1 waarheid en die vind je in Jezus Christus. Christus kennen "naar het vlees" is niet voldoende. Het Christendom, met zijn kathedralen, kerken, prachtige versieringen, heilige muziek, rituelen en ceremonieën, kledij, en eindeloze bijeenkomsten en conferenties, zal getuigen van Christus "naar het vlees." God kennen door Christus en Christus kennen door de Bijbel. De Bijbel bevestigt dat de Bijbel de plaats is om Gods stem te horen. Het is namelijk de plaats waar de Zoon van God geopenbaard wordt. De schrijver van het boek Hebreeën begint zijn brief met deze woorden: Jezus Christus is de meest unieke persoon van alle tijden.Hij heeft de loop van de geschiedenis veranderd. Zelfs de datum van de krant geeft aan dat hij ongeveer 2.000 jaar geleden op deze aarde heeft geleefd. In dit artikel lees je hoe je God persoonlijk kunt leren kennen. Stel gerust een vraag als je meer wilt weten of hierover door wilt praten.. Gods design. Je bent Gods unieke design. Iedere kunstenaar of designer heeft zijn eigen handschrift, zijn eigen specialiteit....

INFORMATIE

AUTEUR
Alister E. Mcgrath
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
Christus Kennen.pdf

OMSCHRIJVING

Christus kennen is een bijzonder treffende studie over een ervaring die elke gelovige kent. Hoe kun je een relatie hebben met Iemand die je niet ziet, maar over Wie je alleen gelezen hebt? Alister McGrath laat zien hoe bij zijn hart voor Christus heeft geopend. Hij laat op zeer persoonlijke wijze zien hoe je dichtbij Christus kunt komen. In een toegankelijke stijl vertelt McGrath zijn persoonlijke verhaal. Zijn tekst is doorvlochten met een hartstochtelijke oproep om tot Christus te gaan, en Hem te leren kennen. En dat niet alleen met het verstand, maar vooral met het hart, en met het gevoel. Met deze kernboodschap van bet Evangelie doet hij een beroep op alle gelovigen. Het appel om tot Christus te komen is op nauwgezette wijze voorzien van de belangrijkste bijbelgedeelten op dit punt, alsmede met citaten uit de rijke christelijke traditie door de eeuwen heen. Het resultaat is een eigentijds inspirerend boek over 21e-eeuwse spiritualiteit, een praktisch boek dat het geloof zal voeden en versterken.

Wil je het boek lezen?Christus Kennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alister E. Mcgrath. Lezen Christus Kennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN