Servant-leadership en business spiritualiteit

Servant-leadership en business spiritualiteit - Paul de Blot | Highergroundnb.org

...l de Blot en Ed Voerman: Amazon.es: Paul De Blot, Ed Voerman, Annelies Oosterhoff, Annelies Luiting: Libros en idiomas extranjeros (Succesboeken | Paul de Bot & Ed Voerman) Het is een idee van Ed Voerman om een gesprek tussen Paul de Blot en hem te arrangeren en zo mogelijke overeenkomsten en verschillen tussen Servant-Leadership en Business Spiritualiteit onder de loep ... Spiritualiteit in dienend leiderschap: Servant leadership ... ... ... In dit boek vindt u de weergave van deze gesprekken, aangevuld met hier en daar wat achtergrondinformatie over de externe bronnen waaruit beide heren putten. Zo kunt u kennis maken met de begrippen Business Spiritualiteit en Servant-Leadership uit de mond van twee belangrijke pioniers en originele denkers op deze boeiende terreinen. Buy Servant-leadership en business spiritualiteit: gesprekken tussen Paul de Blot en Ed Voerman 01 by Blot, Paul de, Voerman, Ed, Oosterhoff, Annelies, Luiting, Annelies (ISBN: 9789079138067) f ... Spiritbuilding, Leergang Business Spiritualiteit voor ... ... . Zo kunt u kennis maken met de begrippen Business Spiritualiteit en Servant-Leadership uit de mond van twee belangrijke pioniers en originele denkers op deze boeiende terreinen. Buy Servant-leadership en business spiritualiteit: gesprekken tussen Paul de Blot en Ed Voerman 01 by Blot, Paul de, Voerman, Ed, Oosterhoff, Annelies, Luiting, Annelies (ISBN: 9789079138067) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 1 Gezond en wel download PDF Frits Wafelbakker. 2 Hippologie ebook - Lardenoye .pdf. 25 jaar Art Amsterdam in 50 portretten ebook - Wim van der Beek .pdf. 25 jaar wro download PDF. 3 1 Meningen van de filosofen boek .pdf W.M. Weber. 5 sterren boek Geert Wels pdf. Deze leergang is geschikt voor leidinggevenden (alle niveaus) die meer balans en ruimte zoeken in hun leven en werk. De integratie met Servant-Leadership maakt dat deze leergang zowel geschikt is voor leiders die nog niet eerder met spiritualiteit en zingeving bezig geweest zijn als voor leiders die al enige ervaring op dit gebied hebben. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul de Blot
DIMENSIE
9,79 MB
BESTANDSNAAM
Servant-leadership en business spiritualiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Het is een idee van Ed Voerman om een gesprek tussen Paul de Blot en hem te arrangeren en zo mogelijke overeenkomsten en verschillen tussen Servant-Leadership en Business Spiritualiteit onder de loep te nemen. Als gespreksleider heeft Voerman Twan van de Kerkhof uitgenodigd en het gesprek is opgenomen door cineast Peter Schmitz. Annelies Oosterhoff en Annelies Luiting voerden de redactie.In dit boek vindt u de weergave van deze gesprekken, aangevuld met hier en daar wat achtergrondinformatie over de externe bronnen waaruit beide heren putten. Zo kunt u kennis maken met de begrippen Business Spiritualiteit en Servant-Leadership uit de mond van twee belangrijke pioniers en originele denkers op deze boeiende terreinen.

Wil je het boek lezen?Servant-leadership en business spiritualiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul de Blot. Lezen Servant-leadership en business spiritualiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN