Leven met een pestverleden

Leven met een pestverleden - Gie Deboutte | Highergroundnb.org

...getwijfeld of ik een blog zoals deze wilde schrijven ... vzwzijn.be » Leven met een pestverleden ... . Niet omdat ik me schaam over het onderwerp, maar ... Verhoeff: 'Toen ik mensen met een pestverleden benaderde om mee te werken aan het boek, kreeg ik vooral positieve reacties. Een enkeling deed er liever niet aan mee. Dat was vooral een "imagodingetje": jongens en meiden rond de 18, 19, 20 jaar die net begonnen met hun carrière en pesten als iets beschamends zagen in hun leven. Ik droom ervan eens een dag niet mezelf te moeten ... Leven met een pestverleden - Gie Deboutte, Els Schuerman ... ... . Ik droom ervan eens een dag niet mezelf te moeten zijn. We pakten een nerd vast, legden hem neer en knepen zijn keel dicht. Mijn beeld van de speelplaats? Leraars die met een blinddoek rondliepen. In Leven met een pestverleden getuigen slachtoffers én pestkoppen over hun schooltijd en de schade jaren later. Zeven verhalen die binne Ik droom ervan eens een dag niet mezelf te moeten zijn. We pakten een nerd vast, legden hem neer en knepen zijn keel dicht. Mijn beeld van de speelplaats? Leraars die met een blinddoek rondliepen. In Leven met een pestverleden getuigen slachtoffers én pestkoppen over hun schooltijd en de schade jaren later. Zeven verhalen die binnendringen. In een afzonderlijk hoofdstuk volgen deskundig ... Leven met een pestverleden bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Leven met een pe...

INFORMATIE

AUTEUR
Gie Deboutte
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
Leven met een pestverleden.pdf

OMSCHRIJVING

Ik droom ervan eens een dag niet mezelf te moeten zijn.¿ ¿ ¿We pakten een nerd vast, legden hem neer en knepen zijn keel dicht.¿ ¿ ¿Mijn beeld van de speelplaats? Leraars die met een blinddoek rondliepen.¿ In Leven met een pestverleden getuigen slachtoffers én pestkoppen over hun schooltijd en de schade jaren later. Zeven verhalen die binnendringen. In een afzonderlijk hoofdstuk volgen deskundig commentaar en antwoorden op diverse vragen. Kunnen kleine kinderen zich inleven? Bestaan er vriendschappelijke relaties met een hoog pestgehalte? Welke kwaliteiten in opvoeding en onderwijs maken het verschil? Want je kunt meer dan toekijken. FOCUS is een reeks die de spotlights richt op actuele maatschappelijke fenomenen of problemen die zowel mensen binnen als buiten het onderwijs raken.

Wil je het boek lezen?Leven met een pestverleden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gie Deboutte. Lezen Leven met een pestverleden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN