Knuffelkaarten

Knuffelkaarten - Marianne van Beelen | Highergroundnb.org

...mann en 300 gr acrylpapier Geleverd met happy h-art enveloppe (C6 formaat) Andere producten ... De 47 beste afbeeldingen van Knuffelen | Grappige teksten ... ... . Denk minder, fladder meer . Album details : Categorie: Fotografie > Hobbyfotografie Album ID: 64569 138 foto's - Gastenboek 0 reacties 3569 pagina weergaves Foto's van: 01-12-2008 tot 27-01-2020 Alle albums van gaviota Ik ben al een tijdje lid van een netwerkgroep. Een groep met kleine ondernemers, zzp'ers, die elkaar werk en opdrachten gunnen en geven omdat ze elkaar vertrouwen in vaardigheden en kunde.Wat een leuke mensen ontmoet ik hier! Zo ook de vrouw met wie ik samen deze knuffelkaarten ... Knuffelkaarten - Home | Facebook ... .Wat een leuke mensen ontmoet ik hier! Zo ook de vrouw met wie ik samen deze knuffelkaartenactie bedacht.De kaart van de hele dikke knuffel hangt boven mijn bureau en af en toe kijk ik ernaar en ik word blij ... Noortje, Sil, Groof en De Sjaak. Thomas & Margot. Spay & Neuter...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne van Beelen
DIMENSIE
9,67 MB
BESTANDSNAAM
Knuffelkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

De uit stretch en fiberfill gemaakte dieren op deze kaarten hebben een hoge haalbaarheidsfactor en zullen dan ook een gewild cadeautje vormen! Het leuke is dat ze veel eenvoudiger te maken zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Gewoon enig om te doen!

Wil je het boek lezen?Knuffelkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne van Beelen. Lezen Knuffelkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN