Daar is Daan

Daar is Daan - Henry Winkler | Highergroundnb.org

...t lezen. Kan hij zijn rol zo wel leren? Gelukkig heeft hij goede vrienden ... Daar is Daan: Boekenleggers zijn ook mensen! by Henry Winkler ... . Vanaf ca. 7 jaar. Genre Kinderboek, Fictie, Schoolverhaal Onderwerpen In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer als hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn h Daar is Daan van Henry Winkler (boek, gebonden, ISBN 9789047619369). In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn kl ... Daar is Daan - Henry Winkler;;Lin Oliver - 9789047619369 ... ... . In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige... De boeken in de Daar is Daan-serie zijn gezet in het dyslexievriendelijk lettertype Dyslexie. Christian Boer, een Nederlandse grafisch ontwerper en dyslect, ontwierp dit font speciaal voor dyslectische lezers. Het lettertype is ontworpen om letters meer onderscheidend van elkaar te maken, zodat de lezer de letters minder snel omdraait in zijn brein Beschrijving. In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer als hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 2,96 MB BESTANDSNAAM Daar is Daan.pdf PUBLICEER DATUM januari 2017 SCHRIJVER Henry Winkler ISBN 9789047619369 Bestel Daar is Daan van Henry Winkler;;Lin Oliver. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Daar is Daan! | ISBN 9789047619369 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Daar is Daan book. Read 79 reviews from the world's largest community for readers. Als de juf op school vertelt dat de klas een toneelstuk gaat opvoeren,... In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer als hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer als hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer als hij ...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry Winkler
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Daar is Daan.pdf

OMSCHRIJVING

De boeken in de Daar is Daan-seriezijn gezet in het dyslexievriendelijklettertype Dyslexie. Christian Boer,een Nederlandse grafisch ontwerper endyslect, ontwierp dit font speciaal voor dyslectische lezers. Het lettertype is ontworpen om letters meer onderscheidend van elkaar te maken, zodat de lezer de letters minder snel omdraait in zijn brein. De letters in dit font zijn daarnaast ruim gespatieerd, hetgeen het lezen bevordert.In Daar is Daan - Boekenleggers zijn ook mensen! hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk gaat opvoeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer als hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. Lukt het Daan zijn hersenen te laten stoppen met draaien en een rol te krijgen in het stuk? De boeken in de Daar is Daan-serie zijn gezet in het dyslexievriendelijk lettertype. Christian Boer, een Nederlandse grafisch ontwerper en dyslect, ontwierp dit font speciaal voor dyslectische lezers. Het lettertype is ontworpen om letters meer onderscheidend van elkaar te maken, zodat de lezer de letters minder snel omdraait in zijn brein. De letters in dit font zijn daarnaast ruim gespatieerd, hetgeen het lezen bevordert.

Wil je het boek lezen?Daar is Daan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry Winkler. Lezen Daar is Daan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN