Produktenaansprakelijkheid voor software

Produktenaansprakelijkheid voor software - R.J.J. Westerdijk | Highergroundnb.org

....J. Westerdijk is een geweldige auteur. Download en lees het boek Produktenaansprakelijkheid voor software op onze website bank72 ... Dijkhoff: Softwareproducent kan aansprakelijk zijn voor ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Produktenaansprakelijkheid voor software in PDF, ePUB, MOBI. Produktenaansprakelijkheid voor software (eBook) Produktenaansprakelijkheid voor software is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Produktenaansprakelijkheid voor software PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Produktenaansprakelijkheid voor software Reeksnaam: Reeks informatica en recht: Hoofd ... Productaansprakelijkheid: wat houdt dat in? ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Produktenaansprakelijkheid voor software Reeksnaam: Reeks informatica en recht: Hoofdtitel: Produktenaansprakelijkheid voor software: Ondertitel: beschouwingen over de aansprakelijkheid voor informatieprodukten Bij productaansprakelijkheid moet er ook een gebrek in het product zijn. En een product is gebrekkig als het niet de veiligheid biedt die je mag verwachten als het op de markt komt. Het gaat dan om de presentatie van het product, het gebruik dat je kunt verwachten en ook wanneer het op de markt gebracht is. Het nog altijd een schimmig gebied wanneer het gaat om schade aan software en/of data - bijvoorbeeld al mijn gegevens zijn zoek - en wanneer er door de software dingen mis gaan met het Internet of Things." Consumenten zijn onder de regels voor productaansprakelijkheid redelijk goed beschermd, stelt Weij. Produceert u producten of importeert u uit landen buiten de EU? Dan bent u aansprakelijk voor schade veroorzaakt door deze producten. Lees meer over productaansprakelijkheid Produktenaansprakelijkheid voor software. Door R.J.J.Westerdijk. Uitg. Kluwer, Deventer. Prijs: F. 55,- Get this from a library! Produktenaansprakelijkheid voor software : beschouwingen over de aansprakelijkheid voor informatieprodukten. [R J J Wester...

INFORMATIE

AUTEUR
R.J.J. Westerdijk
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Produktenaansprakelijkheid voor software.pdf

OMSCHRIJVING

In verband met de voortschrijdende ontwikkelingen op het gebied van de informatietechnologie rijst de vraag of de regeling van de produktenaansprakelijkheid ook van toepassing is op informatieprodukten in het algemeen en software in het bijzonder. Dit boek gaat hier uitgebreid op in en besteedt in het bijzonder aandacht aan de vraag of software en andere informatieprodukten als een produkt in de zin van de afdeling 6.3.3. BW kunnen worden aangemerkt. Het boek biedt een actueel rechtsvergelijkend overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van de produktenaansprakelijkheid alsmede van de EG-rechtelijke achtergrond hiervan en behandelt tenslotte ook de toepassing van andere vormen van buitencontractuele aansprakelijkheid op software en informatieprodukten.

Wil je het boek lezen?Produktenaansprakelijkheid voor software in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.J.J. Westerdijk. Lezen Produktenaansprakelijkheid voor software Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN