Kankerklas

Kankerklas - Corien van Zweden | Highergroundnb.org

...ragsproblemen bevrijden hun juf van een ongenode vreemde gast ... Kankerklas - Moeders.nu ... .Juf... Kankerklas. Als bij journalist en schrijfster Corien van Zweden borstkanker wordt geconstateerd, zit haar oudste dochter in de brugklas. Al snel blijkt dat deze nieuwe klas een 'kankerklas' is: vijf van de tweeëntwintig leerlingen hebben een ouder met kanker. Een bizarre situatie, die de getroffen ouders en hun kinderen tot lotgenoten maakt. Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergrond ... Recensie van christina brouwers over Kankerklas | Hebban.nl ... . Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. Auteur: Corien van ZwedenOver afscheid en een nieuw begin, vechten en vluchten, bucket lists en pubergedrag. 'Het was een fijn lichaam. Het was mijn lichaam en ik leefde met het onuitgesproken idee dat we samen wel een jaar of tachtig konden worden. ' Als bij journalist en schrijfster Corien van Zweden borstkanker wordt geconstateerd, zit haar oudste dochter in de brugklas. Kankerklas. Vijf pubers, vijf ouders, één ziekte. Als bij Corien van Zweden borstkanker geconstateerd wordt, zit haar oudste dochter in de brugklaa. Al snel blijkt dat deze nieuwe klas een 'kankerklas' is: vijf van de tweeëntwintig leerlingen hebben een ouder met kanker. Kankerklas van Corien van Zweden, 9789023491866 voor € 19,90 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Een boek wat sowieso impact maakt, geregeld zat ik met een brok in mijn keel te lezen wat de ouders overkwam en wat dit voor hun en hun gezinsleden betekende. In zes afzonderlijke hoofdstukken maken we kennis met de vijf ouders en hun kind uit de kankerklas. Alleen Corien heeft twee hoofdstukken,... Kankerklas | ISBN 9789023491866 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boek 'Kankerklas' Deze Pinksterdagen heb ik in één adem het boek Kankerklas gelezen, geschreven door Corien van Zweden. Ze heeft een prettige schrijfstijl en behandelt op een niet al te zware manier het omgaan met deze rotziekte. Ga er lekker voor zitten en neem er een doos zakdoekjes bij, want die heb je wel nodig als je "Ka...

INFORMATIE

AUTEUR
Corien van Zweden
DIMENSIE
11,58 MB
BESTANDSNAAM
Kankerklas.pdf

OMSCHRIJVING

Over afscheid en een nieuw begin, vechten en vluchten, bucket lists en pubergedrag.‘Het was een fijn lichaam. Het was mijn lichaam en ik leefde met het onuitgesproken idee dat we samen wel een jaar of tachtig konden worden.’ Als bij journalist en schrijfster Corien van Zweden borstkanker wordt geconstateerd, zit haar oudste dochter in de brugklas. Al snel blijkt dat deze nieuwe klas een ‘kankerklas’ is: vijf van de tweeëntwintig leerlingen hebben een ouder met kanker. Een bizarre situatie, die de getroffen ouders en hun kinderen tot lotgenoten maakt. En die ongewild tot vergelijken aanzet. Wat richt kanker in al die gezinnen aan? Hoe gaan de andere ouders met hun ziekte om? Wat verandert er in hun leven? En: wat denken de kinderen – alle vijf aan het begin van hun puberteit – ervan?Kankerklas biedt houvast en herkenning aan iedereen die met kanker te maken krijgt. Persoonlijke verhalen en professionele meningen zijn samengevoegd tot een gelaagd verslag van de impact van deze ziekte.

Wil je het boek lezen?Kankerklas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corien van Zweden. Lezen Kankerklas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN