Kankerklas

Kankerklas - Corien van Zweden | Highergroundnb.org

...en ooit was ze journalist bij Medisch Contact ... Kankerklas - Moeders.nu ... . Kankerklas is een bijzonder boek. Het is vlot geschreven en de toon is precies goed: niet te licht en niet te zwaar. In dit boek is de balans gevonden tussen wanhoop en ontkenning. Daarom is het een aanrader voor iedereen, want helaas krijgen we allemaal wel met deze ziekte te maken, bij onszelf of in onze omgeving. Sommelsdijk - Donderdagavond 7 juni 2018 geeft journalist Corien van Zweden een lezing in de Zwaluw te Sommelsdijk, over haar boek; Kankerklas. Corien van Zweden een sterke, krachtige vro ... Recensie van christina brouwers over Kankerklas | Hebban.nl ... . Corien van Zweden een sterke, krachtige vrouw, sportief en het uiterste halend uit haar fysieke kunnen, wordt (op toen 47-jarige leeftijd) geconfronteerd met de diagnose kanker, borstkanker. Een grote schok, om te overleven moest zij een operatie ... Corien interviewde haar lotgenoten en schreef het boek Kankerklas. "Wat me niet losliet, was de vraag hoe deze ouders met hun ziekte omgingen." Corien: "Mijn leven was tot 17 februari 2010 fijn en goed. Boek: kankerklas . Voogd aanwijzen: dit moet je allemaal regelen! Wie zorgt er voor de kids als jij er niet meer bent? Lees hier alles over een voogd aanwijzen. 2 berichten / 0 nieuw . Login of registreer om te kunnen reageren . Nieuwste reactie. do, 14/05/2015 - 18:21 #1. Barvaux. Onze website kan uw apparaat vragen om cookies op te slaan. We gebruiken deze cookies om ons te laten weten wanneer u onze website bezoekt, hoe u onze website gebruikt, om uw ervaring te verbeteren en om uw relatie met onze website te personaliseren. Corien van Zweden schrijft Sommelsdijk - Donderdagavond 7 juni geeft journalist Corien van Zweden een lezing in de Zwaluw over haar boek "Kankerklas". Corien van Zweden, een sterke, krachtige vrouw, sportief en het uiterste halend uit haar fysieke kunnen, wordt op toen 47 jarige geconfronteerd met de diagnose kanker; borstkanker. Kankerklas. Angst om kinderen te jong achter te laten [Signalering] Kankerklas, vijf pubers, vijf ouders, één ziekte, is een bijzonder boek over een bijzondere situatie: in de brugklas van de dochter......

INFORMATIE

AUTEUR
Corien van Zweden
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
Kankerklas.pdf

OMSCHRIJVING

Over afscheid en een nieuw begin, vechten en vluchten, bucket lists en pubergedrag.‘Het was een fijn lichaam. Het was mijn lichaam en ik leefde met het onuitgesproken idee dat we samen wel een jaar of tachtig konden worden.’ Als bij journalist en schrijfster Corien van Zweden borstkanker wordt geconstateerd, zit haar oudste dochter in de brugklas. Al snel blijkt dat deze nieuwe klas een ‘kankerklas’ is: vijf van de tweeëntwintig leerlingen hebben een ouder met kanker. Een bizarre situatie, die de getroffen ouders en hun kinderen tot lotgenoten maakt. En die ongewild tot vergelijken aanzet. Wat richt kanker in al die gezinnen aan? Hoe gaan de andere ouders met hun ziekte om? Wat verandert er in hun leven? En: wat denken de kinderen – alle vijf aan het begin van hun puberteit – ervan?Kankerklas biedt houvast en herkenning aan iedereen die met kanker te maken krijgt. Persoonlijke verhalen en professionele meningen zijn samengevoegd tot een gelaagd verslag van de impact van deze ziekte.

Wil je het boek lezen?Kankerklas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corien van Zweden. Lezen Kankerklas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN