ANWB Extra Parijs

ANWB Extra Parijs - Gabriele Kalmbach | Highergroundnb.org

... Champs-Elysées, kun je ook niet naar huis ... ‎Parijs - ANWB Extra in Apple Books ... . Meer praktische tips vind je in de ANWB Extra reisgids Parijs. Een stedentrip naar Parijs boeken. Wil je Parijs met eigen ogen zien? Boek dan een stedentrip bij de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd het met voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Marco Polo reisgids Parijs. Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart van de stad en 20 bladzijden met plattegronden. Met 'insider tips' om het échte Parijs t ... ANWB Extra reisgidsen | Voor elke reis | ANWB Webwinkel ... . Met 'insider tips' om het échte Parijs te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag, up-to-date informatie in overzichtelijke hoofdstukken: sightseeing, eten & drinken, winkelen, uitgaan, verblijf, routes & tochten, voor kinderen ... De ANWB Extra City Parijs ziet eruit als een hip notitieboekje met een harde kaft en een elastische sluitband, met achterin 22 notitiepagina's - ideaal voor het bijhouden van een reisdagboekje. Inclusief uitneembare kaart. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. ANWB Extra reisgidsen zijn handzame gidsen om mee te nemen op stedentrip of vakantie. ANWB Extra reisgidsen zijn handzaam en hebben een grote uitneembare kaart wat heel handig is om je weg te vinden. In de gidsen vind je altijd de beste hoogtepunten van je bestemming voor als je snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De ANWB Extra reisgids Bordeaux biedt naast veel praktische tips over accommodatie, restaurants en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Shop je portemonnee leeg in de winkels van de chique Triangle d'Or, struin door de groene Jardin Public of bezoek het nabijgelegen St-Émilion voor de lekkerste wijn. De Groene Reisgids Weekend - Parijs. Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Parijs; Parijs in 3 dagen (of meer): met een uitgewerkt reisplan; Meer dan 190 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen; De h...

INFORMATIE

AUTEUR
Gabriele Kalmbach
DIMENSIE
11,46 MB
BESTANDSNAAM
ANWB Extra Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

When in Paris... willen we vooral niet als toerist herkend worden.Met deze reisgids bent u incognito. Inhoudelijk is de reisgids gelijk aan de ANWB Extra Parijs. Dat betekent dat u de stad kunt verkennen aan de hand van 15 hoogtepunten. Natuurlijk is de Eiffeltoren er één van, maar ook minder voor de hand liggende bezienswaardigheden als de grootste rommelmarkt ter wereld komen aan bod. Het 'doe als een Parijzenaar'-gevoel krijgt u van een fietstocht door oostelijk Parijs en natuurlijk gaat u net als de Parisiens tot in de vroege uurtjes uit op de Rue Oberkampf. De ANWB Extra City Parijs ziet eruit als een hip notitieboekje met een harde kaft en een elastische sluitband, met achterin 22 notitiepagina's - ideaal voor het bijhouden van een reisdagboekje. Inclusief uitneembare kaart.

Wil je het boek lezen?ANWB Extra Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabriele Kalmbach. Lezen ANWB Extra Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN