Het verpleeghuis is het einde!

Het verpleeghuis is het einde! - Freya Angenent | Highergroundnb.org

...erpleeghuis is het einde' uitgereikt aan demissionair staatssecretaris van Rijn ... Het verpleeghuis is het einde - Home | Facebook ... . In Het verpleeghuis is het einde! wordt mét de bewoners gepraat in plaats van over hen. Een boek met 60 portretten en verhalen van […] Het verpleeghuis is het einde 12 oktober 2017 • BLOG. Als we het nieuws van de afgelopen jaren bekijken, dan valt op dat het thema ouderenzorg een steeds belangrijker plaats in de samenleving inneemt. Drie jaar geleden ontstond er veel commotie toen de vader van staatssecretari ... Het verpleeghuis is het einde! - Verenso ... . Drie jaar geleden ontstond er veel commotie toen de vader van staatssecretaris Martin van Rijn ... Het verpleeghuis komt regelmatig in het nieuws, maar de mensen die er wonen komen niet zo vaak aan het woord. AIOS Freya Angenent en Lauke Bisschops willen daar verandering in brengen. Met een boek willen zij, samen met 60 mensen die in een verpleeghuis wonen, laten zien hoe het leven er écht uitziet als je […] In het binnenkort uit te komen boek Het verpleeghuis is het einde! wordt eenzelfde beeld geschetst. Het bevat veertig portretten van bewoners van verpleeghuizen. Eén van hen is Hermann van Drosten, 86 jaar en ooit procesbegeleider bij Philips. 'Mijn medemens betekent veel voor me', zegt meneer Van Drosten. 'Dat vind ik het grote voordeel ... Het verpleeghuis is het einde Freya Angenent en Lauke Bisschops, beiden specialist ouderenzorg in opleiding, verbaasden zich over het feit dat veel over ouderen in verpleeghuizen wordt geschreven, maar dat zij daarin zelf niet aan het woord komen. 'Het verpleeghuis is het einde!' is bedoeld voor iedereen die met het verpleeghuis te maken heeft. Voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Freya Angenent
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Het verpleeghuis is het einde!.pdf

OMSCHRIJVING

Portretten en verhalen van verpleeghuisbewoners. Daarnaast komt een twintigtal specialisten ouderengeneeskunde aan het woord.

Wil je het boek lezen?Het verpleeghuis is het einde! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Freya Angenent. Lezen Het verpleeghuis is het einde! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN