Aristotels voor managers

Aristotels voor managers - Christa Mesnaric | Highergroundnb.org

...n vandaag de dag meer dan ooit. Christa Mesnaric laat zien hoe de manager de lessen van Aristoteles kan gebruiken in de prkatijk en hoe deze een bron van inspiratie vormen voor een ... Aristoteles voor managers. Per Boek Wijzer ... ... Bestel Aristotels voor managers van Christa Mesnaric. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Aristoteles voor managers | ISBN 9789045311791 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Aristotels voor managers (ePUB) Bekijk alles. Aristoteles voor managers Christa Mesnaric • Boek • hardback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Hard ... Studystore | Aristoteles voor managers, Mesnaric, c ... ... . Aristotels voor managers (ePUB) Bekijk alles. Aristoteles voor managers Christa Mesnaric • Boek • hardback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Hardback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 128mm x 208mm Aantal pagina's: 128 Uitgeverij: ... Aristotels voor managers (e-boek) door Christa Mesnaric, EAN 9789045313047. Koop Aristoteles voor managers van Mesnaric, c. met ISBN 9789045311791. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Aristoteles voor managers past het werk van een van de grootste filosofen uit de oudheid toe op de moderne managementtheorieën. De instructies die Aristoteles meer dan 2000 jaar geleden heeft vastgelegd, gelden vandaag de dag meer dan ooit. Christa Mesnaric laat zien hoe de manager de lessen van Aristoteles kan gebruiken in de prkatijk en hoe deze een bron van inspiratie vormen voor een ... Koop Aristoteles voor managers (9789045311791) je van Mesnaric, c. Artikelomschrijving. Dat de filosofie van Aristoteles nog steeds actueel is, maakt de Duitse auteur, filosofe, pedagoge, psychologe en managementcoach duidelijk in deze originele uitgave. Aristotels voor managers (Dutch Edition) eBook: Mesnaric, Christa, Cramer, Pieter: Amazon.de: Kindle-Shop Op zoek naar artikelen van Aristoteles? Artikelen van Aristoteles koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Boeken voor managers en leidinggevenden. De beste citaten voor managers, ondernemers en professionals 1 - Murphy voor managers - Er zijn ongeschreven wetten en regels waar je je als manager of ondernemer maar beter aan kunt houden. In dit boek staan er maar liefst 999, afkomstig van onder meer bekende Nederlandse en internationale bestuurders, ondernemers, adviseurs, politici en filosofen. Aristoteles (Oudgrieks: Ἀριστοτέλης, Aristotélēs) (Stageira, 384 v.Chr. - Chalkis, 322 v.Chr.) was een Griekse filosoof en wetensch...

INFORMATIE

AUTEUR
Christa Mesnaric
DIMENSIE
3,70 MB
BESTANDSNAAM
Aristotels voor managers.pdf

OMSCHRIJVING

Aristoteles voor managers past het werk van een van de grootste filosofen uit de oudheid toe op de moderne managementtheorieën. De instructies die Aristoteles meer dan 2000 jaar geleden heeft vastgelegd, gelden vandaag de dag meer dan ooit. Christa Mesnaric laat zien hoe de manager de lessen van Aristoteles kan gebruiken in de prkatijk en hoe deze een bron van inspiratie vormen voor een succesvol en gelukkig leven.De weg naar succes en welbevinden begint met het vaststellen van doelen. Niet alleen in ieders persoonlijk leven, maar ook strategische doelen in de onderneming. Doelgericht handelen, focussen op duurzame bedrijfsresultaten in plaats van kortstondige winsten, heldere communicatie en zelfontplooiing zijn slechts enkele van de opdrachten die Aristoteles ons meegeeft.

Wil je het boek lezen?Aristotels voor managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christa Mesnaric. Lezen Aristotels voor managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN