Talen van de dageraad

Talen van de dageraad - Igor Eeckhaut | Highergroundnb.org

... 6) Begin van een dag 7) Begin van een ochtend 8) Begin van ochtend 9) Dag 10) Dag worden 11) Dagdeel 12) Dagworden 13) Eos 14) Het aanbreken van de dag 15) Het eerste begin 16) Krieken 17) Morgen 18) Morgengloren Buy Talen van de dageraad 01 by Igor Eeckhaut (ISBN: 9789491439049) from Amazon's Book Store ... Amazon.it: Talen van de dageraad - Igor Eeckhaut - Libri ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Deze talen bestaan nog steeds maar worden nog enkel gebruikt door priesters, magiërs en sjamanen. Het zijn de Talen van de Dageraad, wiens letters multidimensionale lichtcodes zijn die ontspringen in de Bron van de Schepping en waarmee we onze levenservaringen kunnen programmeren. Het beroemde volkswoningbouwcomplex De Dageraad in Amsterdam van de architecten Michel de Klerk en Piet Kramer is een be ... Talen van de dageraad - Igor Eeckhaut - 9789491439049 ... ... . Het zijn de Talen van de Dageraad, wiens letters multidimensionale lichtcodes zijn die ontspringen in de Bron van de Schepping en waarmee we onze levenservaringen kunnen programmeren. Het beroemde volkswoningbouwcomplex De Dageraad in Amsterdam van de architecten Michel de Klerk en Piet Kramer is een bezoekerscentrum van Museum Het Schip gevestigd. De Dageraad vormt net als Het Schip een van de hoogtepunten van de Amsterdamse School....

INFORMATIE

AUTEUR
Igor Eeckhaut
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Talen van de dageraad.pdf

OMSCHRIJVING

Eén van de grootste enigma's aller tijden, waar zowel religie als wetenschap sinds het begin der tijden in betrokken zijn, is de zoektocht naar de zin van ons bestaan, en hoe we dit inzicht kunnen gebruiken om onze levenservaringen bewust te sturen. Religies propageren een Goddelijke macht die boven de Mens staat en die we moeten aanbidden om iets gedaan te krijgen, terwijl de wetenschap sinds vele duizenden jaren op zoek is naar een Verenigd Veld Theorie die de samenhang van het universum verklaart. Iets wat inherent is aan een Tijd van Grote Heling is dat wetenschap en religie elkaar ontmoeten: ware spiritualiteit is namelijk wetenschappelijk van aard! De wetenschap heeft de Heilige Graal van de Natuurkunde ontdekt, en ook de klassieke religies transformeren naar een nieuwe universeel/individueel vrije spiritualiteit.Dit boek is een aanvulling op deze verzoening door een oeroude wetenschap te onthullen die duizenden jaren verborgen is gebleven en gecodeerd lag in enkele heilige symbolen. Deze wetenschap was gebaseerd op het feit dat alles in essentie frequentie is en dat we deze frequenties kunnen manipuleren d.m.v. Taal en Intentie. Duizenden jaren geleden bestonden er op Aarde vier Heilige Talen die gebaseerd waren op de diepste frequenties van onze schepping en daardoor de materie konden beïnvloeden. Het feit dat duizenden jaren oude beschavingen dergelijke multidimensionale talen konden ontwikkelen impliceert dat wij onze geschiedenisboeken dringend moeten herschrijven! Deze talen bestaan nog steeds maar worden nog enkel gebruikt door priesters, magiërs en sjamanen.Het zijn de Talen van de Dageraad, wiens letters multidimensionale lichtcodes zijn die ontspringen in de Bron van de Schepping en waarmee we onze levenservaringen kunnen programmeren. Deze Bron is voor de wetenschapper het Verenigd Veld en voor de spirituele zoeker God. De Tijd van Grote Heling is het moment om deze Heilige Talen opnieuw tot leven te roepen en onze ware oorsprong te herinneren.

Wil je het boek lezen?Talen van de dageraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Igor Eeckhaut. Lezen Talen van de dageraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN