Een lege brug

Een lege brug - Dirk Bracke | Highergroundnb.org

...ok weer gaat niet het hele boek over een brug ... Een lege brug - Standaard UitgeverijStandaard Uitgeverij ... . Een jongen leert een meisje kennen. Hij wordt verliefd, maar haar autisme staat als een muur tussen hen in. Zoals steeds leeft DIRK BRACKE zich op een bewonderenswaardige manier in zijn thema en zijn personages in. Een lege brug is een boek voor lezers vanaf 14 jaar. Een lege brug book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers. Op een zachte novembernamiddag haast Siem zich op zijn skeelers naar z... Met een brug kan je een ontbrekende tand ... bol.com | Een lege brug, Dirk Bracke | 9789059089501 | Boeken ... ... Met een brug kan je een ontbrekende tand of kies vervangen. De brug 'overbrugt' dus de lege ruimte waar de tand of kies ontbreekt. Een brug kan bestaan uit meerdere kronen aan elkaar of een enkele zwevende kroon die met zogenaamde retentievleugels aan de naastliggende tanden wordt vast gemaakt. Recensie: Een lege brug - Dirk Bracke. Een lege brug vertelt het verhaal van Siem, een 16-jarige scholier uit Gent.School is stom, de kroeg waar hij en zijn vriend Rashid hangen is saai en zijn vriendin Marijke laat hem ook niet bijzonder stralen. Een lege brug is geschikt voor lezers vanaf 14 jaar en telt 180 bladzijden. Het boek is onderverdeeld in 22 hoofdstukken. Met een nawoord van Hans Hellemans, kinder- en jeugdpsychiater. Personages Siem en Paulien zijn de hoofdpersonages in het boek. Siem is een jongen van 16 jaar die verliefd wordt op Paulien, een meisje van 15 jaar oud. -Titel: Een lege brug-Auteur: Dirk Bracke-Uitgeverij: Davidsfonds-jaartal: 1997-Nederlands boek-Illustrator: Marijke Meersman 2. Geef een korte samenvatting van de inhoud van het boek. Beperk je tot de plot. (max. 1 blz) Als Siem op een dag op weg is naar zijn lief Marij...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Bracke
DIMENSIE
7,84 MB
BESTANDSNAAM
Een lege brug.pdf

OMSCHRIJVING

Op een zachte novembermiddag haast Siem zich naar zijn liefje Marijke. Op de spoorwegbrug zit een bloedmooi meisje, Paulien. Ze maakt een tekening en telt elke lijn die ze op het blad zet. Siem is ondersteboven; haar figuur en haar onbegrijpelijke reacties fascineren hem. Algauw komt Siem erachter waarom Paulien zich zo ongewoon gedraagt.

Wil je het boek lezen?Een lege brug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Bracke. Lezen Een lege brug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN