Een lege brug

Een lege brug - Dirk Bracke | Highergroundnb.org

...el geleerd over autisme. Je beleeft het syndroom vanuit het perspectief van zowel de 'patiënt' als haar omgeving ... Een lege brug - Standaard UitgeverijStandaard Uitgeverij ... . Doordat er gebruik wordt gemaakt van dagboekfragmenten worden de gevoelens van Paulien erg nauwkeurig weergegeven wat ervoor zorgt dat je de beleving van autisme beter begint te begrijpen. Een lege brug. Auteur(s) Dirk Bracke. NUR code(s) 284 Fictie 13-15 jaar 280 Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen Imprint(s) Davidsfonds Uitgever(s) Standaard Uitgeverij - Algemeen. Taal Nederlands Vers. datum 01/01/1997 NSTC 500184507. Op een zachte novembermiddag haast Siem zich naar zijn l ... bol.com | Een lege brug, Dirk Bracke | 9789059089501 | Boeken ... . Taal Nederlands Vers. datum 01/01/1997 NSTC 500184507. Op een zachte novembermiddag haast Siem zich naar zijn liefje Marijke. De LEGO-bouwsysteem is modulair en verrassend sterk, zodat u kunt eenvoudig zelf een brug LEGO. Of de brug decoratief is, functioneel onderdeel van uw LEGO city of zelfs een wetenschappelijk experiment, kunt u precies het soort brug die u nodig hebt uit een paar eenvoudige LEGO stukken en een basiskennis van bruggen. Kronen en bruggen Een kroon of brug is een mooie oplossing als er een paar tanden vervangen moeten worden. Zo krijg je weer een mooi en goed werkend gebit. Altijd een mooi gebit Wat is een kroon? Een kroon is het zichtbare deel van een tand of kies. Soms is de kroon dermate beschadigd of… Een lege brug | ISBN 9789065658234 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dirk Bracke Een lege brug. Gedrukt boek . De 15-jarige Siem wordt verliefd op de mooie Paulien. Maar Paulien is autistisch en Siem ontdekt hoe moeilijk het is om met haar in contact te komen. Vanaf ca. 15 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen Een lege brug gaa t over een autistisch meisje. Haar naam is Paulien. Op een dag komt Siem langs skaten op de spoorwegbrug waar Paulien zit te tekenen. Hij vindt haar zo knap dat hij even stopt om haar beter te kunnen bekijken. Paulien is zo druk aan het tekenen dat ze hem niet eens opmerkt....

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Bracke
DIMENSIE
10,70 MB
BESTANDSNAAM
Een lege brug.pdf

OMSCHRIJVING

Op een zachte novembermiddag haast Siem zich naar zijn liefje Marijke. Op de spoorwegbrug zit een bloedmooi meisje, Paulien. Ze maakt een tekening en telt elke lijn die ze op het blad zet. Siem is ondersteboven; haar figuur en haar onbegrijpelijke reacties fascineren hem. Algauw komt Siem erachter waarom Paulien zich zo ongewoon gedraagt.

Wil je het boek lezen?Een lege brug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Bracke. Lezen Een lege brug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN