Tegen de onverschilligheid

Tegen de onverschilligheid - Joep Dohmen | Highergroundnb.org

...ze zoals hij nu bestaat. In dit boek voert Joep Dohmen een pleidooi tegen onverschilligheid, en voor levenskunst ... Online vierhuis 'Tegen de onverschilligheid' van 28 juni ... ... . Vandaag hebben we een geloofwaardig antwoord nodig op de vraag naar het goede leven. Levenskunst kan daarbij helpen, doordat zij inzicht biedt in kwesties waar iedereen mee te maken krijgt, zoals lijden en ziekte, passie en liefde, het noodlot en de dood. Uiteindelijk gaat levenskunst over de houding ... In Tegen de onverschilligheid laat Joep Dohmen zien hoe het mogelijk is om ons leven zinvol vorm te geven. H ... Joep Dohmen, Tegen de onverschilligheid | Humanistische Canon ... ... In Tegen de onverschilligheid laat Joep Dohmen zien hoe het mogelijk is om ons leven zinvol vorm te geven. Hij laat de lezer kennismaken met klassieke denkers zoals Socrates en Epicurus, maar ook met moderne filosofen als Nietzsche en Montaigne. Hij verzet zich nadrukkelijk tegen de populaire levenskunst, en laat ook duidelijk zien waarom. Tegen De Onverschilligheid. 34 likes. Vind u ook dat de ouderen weer voorop moeten komen te staan in de ouderenzorg? Teken dan op https://geefouderenhunstemterug.nl het manifest! Lees „Tegen de onverschilligheid pleidooi voor een moderne levenskunst" door Joep Dohmen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. We zijn het aan onszelf verplicht om goed te leven, niet om goede boeken te schrijven, veldslagen te winnen en gewesten ... Levenskunst is in de mode, stelt Joep Dohmen, verbonden aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht, terecht vast in zijn boek Tegen de onverschilligheid. Hetzelfde geldt voor kritiek op plat consumentisme, de 24-uurseconomie, kortom de neoliberale keuzemaatschappij. Maar veel is niet wat het lijkt. Tegen de onverschilligheid | ISBN 9789026311017 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Tegen de onverschilligheid. Gepubliceerd op 27 september 2017 // 1 Reactie. Foto: Jelle Waringa. Op woensdag 27 september las onze voormalige stagiaire (en nu doopsgezind voorganger) Jelle Waringa aan het begin van het ochtendgebed deze tekst voor over 'onverschilligheid'. Het online vierhuis van 28 juni 2020, met als thema 'Tegen de onverschilligheid' van de Mattheuskerk. Wij zien u graag op zondag om 10:30, na de viering bij ons 'online koffiedrinken'. Fijne zondag! De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagmiddagen, om de andere week van 13.30 - 15.30 uur. De planning is als volgt: 1e keer: 29 januari: lees tevoren de inleiding van het boek: 'Tegen de onverschilligheid'. De volgende bijeenkomsten zijn op: 12 februari, 26 februari, 11 maart, 25 maart, 8 april, 22 april, Tegen de onverschilligheid. Buiten Schot: Nederland Tijdens de Eerste Wereldoorlog 1914-1918 is een kloek boek van de hand van Paul Moeyes, docent Engels aan de Hogeschool van Amste...

INFORMATIE

AUTEUR
Joep Dohmen
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Tegen de onverschilligheid.pdf

OMSCHRIJVING

Zijn we nog wel in staat om zelfstandig richting te geven aan ons leven? In dit boek voert Joep Dohmen een pleidooi tegen onverschilligheid en voor levenskunst. Vandaag hebben we een geloofwaardig antwoord nodig op de vraag naar het goede leven. Levenskunst kan daarbij helpen, doordat zij inzicht biedt in kwesties waar iedereen mee te maken krijgt, zoals lijden en ziekte, passie en liefde, het noodlot en de dood. Uiteindelijk gaat levenskunst over de houding waarmee je in het leven staat, en waaruit je het goede leven leidt.

Wil je het boek lezen?Tegen de onverschilligheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joep Dohmen. Lezen Tegen de onverschilligheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN