Opzichtige stilte

Opzichtige stilte - Leonard Nolens | Highergroundnb.org

...dat lawaai is niets dan opzichtige stilte ... Opzichtige stilte ebook by Leonard Nolens - Rakuten Kobo ... . Zo eindigt een gedicht uit de eerste reeks van Opzichtige stilte. Hierin neemt iemand het risico te spreken namens een groep die in de marge van de samenleving is beland. In de daaropvolgende reeksen probeert hij zich los te maken van deze groep en zijn eigen stem, zijn persoonlijke plek ... literatuur EEN DRIEVOUDIGE ONTWENNINGSKUUR. "Opzichtige stilte" van Leonard Nolens (Ad Zuiderent) Ons Erfdeel - 2015, nr 1, pp. 131-133 Bestel Opzichtige stilte van No ... Opzichtige stilte - Leonard Nolens - (ISBN: 9789021456751 ... ... . 131-133 Bestel Opzichtige stilte van Nolens, Leonard als Ebook voor 13.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Poëzie Leonard Nolens: Opzichtige stilte door Dirk De Geest. Leonard Nolens is, voor zijn doen, vaak in het nieuws geweest de laatste tijd. In enkele spaarzame maar aangrijpende Leonard Nolens Opzichtige stilte. Productnr.: 9789021456751. Dit product als eerste waarderen Momenteel niet beschikbaar, stel eventueel een vraag via de link rechtsonder 18,50 € Prijs is incl. BTW ... Opzichtige stilte (Livre) Début; Livre Néerlandais. Opzichtige stilte. Leonard Nolens (auteur) +1 × Ajouter à ......

INFORMATIE

AUTEUR
Leonard Nolens
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
Opzichtige stilte.pdf

OMSCHRIJVING

`Vanochtend begon een groep aan zijn schreeuwtherapie. / En al dat lawaai is niets dan opzichtige stilte.Zo eindigt een gedicht uit de eerste reeks van Opzichtige stilte. Hierin neemt iemand het risico te spreken namens een groep die in de marge van de samenleving is beland. In de daaropvolgende reeksen probeert hij zich los te maken van deze groep en zijn eigen stem, zijn persoonlijke plek te heroveren. Of hem dat lukt is een open vraag: `Gedichten zijn immers precisiewerk van een chaoot.

Wil je het boek lezen?Opzichtige stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonard Nolens. Lezen Opzichtige stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN