Mijn tuin...

Mijn tuin... - Hector Dexet | Highergroundnb.org

...oemen in je tuin zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook belangrijk voor de biodiversiteit ... 5 vriendelijke manieren om katten uit je tuin te houden ... ... . Bepaalde bloemen trekken namelijk nuttige insecten aan, die de strijd aangaan met schadelijke soortgenoten die het bijvoorbeeld op je groenten gemunt hebben. Met mijn Tuinlab kan je deelnemen aan allerlei burgerwetenschapsprojecten. Bereken je tuinscore of ga op onderzoek in je eigen tuin en help de wetenschap om een beeld te krijgen op wat er leeft in onze tuinen. Regelmatig komen er nieuwe projecten bij. Bij Mijn Tuin werken we samen aan creatieve t ... bol.com | Mijn tuin | 9789000348350 | Vivian den Hollander ... ... . Regelmatig komen er nieuwe projecten bij. Bij Mijn Tuin werken we samen aan creatieve tuinen met onze creatieve vakmannen. We gaan samen in een persoonlijk en intensief traject op zoek naar een uniek tuindesign zodat u zorgeloos kunt ontspannen, dromen, en genieten. De enige beperking is uw verbeeldingskracht. Droom alvast verder op je telefoon... Download de TUI App. Kijk vooruit naar mooie bestemmingen Ontdek jouw volgende vakantiedroom Alle informatie bij de hand Mijn Tuin. Bij Mijn Tuin werken we samen aan creati...

INFORMATIE

AUTEUR
Hector Dexet
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
Mijn tuin....pdf

OMSCHRIJVING

- Kleurrijk en grafisch peuterboek- Met verrassende doorkijkgaatjesEen bijzonder gaatjesboek waarmee peuters de tuin ontdekken.Mijn tuin is heel bijzonder! In een stokoude boom woont een uil die last heeft van slapeloosheid. Onder de dode bladeren zit toch heel veel leven. En terwijl de rups een dutje doet, verandert hij in een mooie vlinder. Kijk door de gaatjes en word verrast door wat er verborgen zit in de tuin.

Wil je het boek lezen?Mijn tuin... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hector Dexet. Lezen Mijn tuin... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN