De wietindustrie

De wietindustrie - Michiel Panhuysen | Highergroundnb.org

...k over de verschillende dimensies van de wietindustrie en de invulling van het wietexperiment ... PDF Download De wietindustrie | BANK72 PDF ... . Aan de hand van fragmenten uit de interactieve documentaire 'De Industrie' lopen we de gehele wietketen af. Op zaterdag 5 november is de Zeeuwse Boekenprijs voor het beste onderzoeksjournalistieke boek toegekend aan De wietindustrie van Nicole Maalsté en Michiel Panhuysen. De jury prees zowel inhoud als stijl: "Nicole Maalsté en Michiel Panhuysen hebben zich in de Zeeuwse wiet vastgebeten en geven met hun boek, dat als een thriller leest, een knap staaltje… De wereldwijde groeiende wietindustrie geeft wietliefhebbers de kans om van hun liefde voor de wiet te kunnen leven. Als je meer wilt weten over de verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen in de w ... bol.com | De Wietindustrie, Michiel Panhuysen ... ... . Als je meer wilt weten over de verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen in de wietindustrie, lees dan verder! Eens was het zo dat het erg makkelijk was om een baan te krijgen in de wietindustrie. De cannabis industrie is een van de snelst groeiende en spannendste bedrijfstakken om in te werken. Dat niet alleen maar er werken honderden fantastische mensen in deze toch wel bijzondere wereld die samenwerken elke dag een feest maken. De wietindustrie. Uitgever Nieuw Amsterdam Uitgevers, Amsterdam Verschenen 2015 ISBN 9789046818909 Kenmerken 224 pagina's, 21 cm Aantekening Met literatuuropgave. Derde druk. Uitgever Nieuw Amsterdam Uitgevers, Amsterdam Verschenen 2015 ISBN 9789046818909 Kenmerken 224 pagina's, 21 cm Aantekening Met literatuuropgave. Delpher. De wietindustrie verbruikt veel water en elektriciteit. Maar wietkwekers hoeven niet bij te dragen aan het groeiende milieuprobleem. Leer hoe je wiet kunt kweken op een milieuvriendelijke, duurzame manier met de 12 adviezen in dit artikel! De Noord-Amerikaanse wiet-industrie is sinds 2017 zeer in trek. De stijging in marihuana-aandelen is ongekend, waarbij dagelijkse rendementen van honderden procenten regelmatig voorkomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Panhuysen
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
De wietindustrie.pdf

OMSCHRIJVING

De inval in s werelds grootste coffeeshop Checkpoint inTerneuzen in mei 2008 luidt het begin van een nieuwtijdperk in. Justitie opent de jacht op de 30 jaar lang ongemoeidgelaten achterdeur van de coffeeshops en bestempeltze als criminele organisaties. De politie roltondertussen duizenden illegale hennepplantages op.Tegelijkertijd zien criminelen met grote kwekerijen entussenhandelaren hun kans schoon en beleven goudentijden. De auteurs van De wietindustrie laten in hunboek zien hoe de grote jongens te werk gaan en hoe zijde toekomst zien. De grote internationale handelaren enkwekers bereiden zich voor op een toekomst van gereguleerdehandel en gebruik van softdrugs.

Wil je het boek lezen?De wietindustrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Panhuysen. Lezen De wietindustrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN