De trukendoos voor ouders

De trukendoos voor ouders - Ute Glaser | Highergroundnb.org

...jdens het eten, slapen, onderweg de hoofdstukken zijn ingedeeld in de bekendste probleemzones ... De trukendoos voor ouders : de 200 beste opvoedingstrucs ... ... . In de weekenden hebben we alle tijd voor een uitgebreid en gezellig ontbijt. Maar dan wel aan tafel! Desalniettemin vind ik De trukendoos voor ouders een heel leuk boek en superhandig om zo nu en dan eens in te kijken. Er staan volop tips in om eens uit te proberen. De trukendoos voor ouders is een boek waar iedere ouder wat aan kan hebben. De trukendoos voor ouders (Paperback). Wat zou er gebeuren als je met je vastbesloten tande ... Volwassenen :: Educatief :: De trukendoos voor ouders ... . De trukendoos voor ouders (Paperback). Wat zou er gebeuren als je met je vastbesloten tandenpoetsweigeraar de waanzinnige tandenborstel uitprobeert? Of... De trukendoos voor ouders . Post on: januari 1, 2012 . moeders. Ga belletje trekken bij oma, begin de dag eens met een ontbijt op bed of wissel eens van rol. Zomaar wat tips uit het boek 'De trukendoos voor ouders' van Ute Glaser. Mijn moeder las een artikel in de krant over dit boekje en bes...

INFORMATIE

AUTEUR
Ute Glaser
DIMENSIE
12,53 MB
BESTANDSNAAM
De trukendoos voor ouders.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zou er gebeuren als je met je vastbesloten tandenpoetsweigeraar de waanzinnige tandenborstel uitprobeert? Of als je samen met je notoire groentehater stukken paprika al knabbelend in haaien verandert? De trukendoos voor ouders onthult 200 tips en trucs van ervaren moeders en vaders, die je helpen om alledaagse problemen in je gezinsleven op een vrolijke en ontspannen manier aan te pakken. In bad, tijdens het eten, slapen, onderweg de hoofdstukken zijn ingedeeld in de bekendste probleemzones. Of je duikt meteen in de trukendoos en laat je inspireren. Probeer het een en ander bij de eerstvolgende gelegenheid uit. In elk hoofdstuk vind je extra praktische ideeën die je bij de opvoeding kunnen helpen.

Wil je het boek lezen?De trukendoos voor ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ute Glaser. Lezen De trukendoos voor ouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN