De trukendoos voor ouders

De trukendoos voor ouders - Ute Glaser | Highergroundnb.org

...belletje trekken bij oma, begin de dag eens met een ontbijt op bed of wissel eens van rol ... De trukendoos voor ouders : de 200 beste opvoedingstrucs ... ... . Zomaar wat tips uit het boek 'De trukendoos voor ouders' van Ute Glaser. Mijn moeder las een artikel in de krant over dit boekje en besloot het ons cadeau te geven. Uit de praktijk; De trukendoos voor ouders onthult 200 tips en trucs van ervaren moeders en vaders, die je helpen om alledaagse problemen in je gezinsleven op een vrolijke en ontspannen manier aan te pakken. Overzichtelijk; In bad, tijdens het eten, slapen, onderweg…de hoofdstukken zijn inged ... Volwassenen :: Educatief :: De trukendoos voor ouders ... . Overzichtelijk; In bad, tijdens het eten, slapen, onderweg…de hoofdstukken zijn ingedeeld in de bekendste 'probleemzones'. De trukendoos voor ouders | ISBN 9789058779236 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De trukendoos voor ouders De trukendoos voor ouders online kopen bij vidaXL.nl Gratis verzending & retour Verrassend groot assortiment Kan niet? Echt wel! 19-aug-2015 - De trukendoos voor ouders. 200 beste opvoedingstrucs van ouders voor ouders. (U. Glaser) | Groeimee Ute Glaser De trukendoos voor ouders. de 200 beste opvoedingstrucs van ouders voor ouders. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Opvoeding in de praktijk, Opvoeding, Opvoeding van kinderen en jongeren, Opvoeding en Onderwijs, opvoeding, Onderwijs, Opvoeding Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Forte, Baarn Verschenen 2011 De trukendoos voor ouders. Ute Glaser, 9789058779236. Oude prijs: € 13,89 € 1,00 Adviezen aan ouders om kinderen een gezonde levensstijl qua voeding en beweging bij te brengen.; Door Sonja Kimpen Gezond leven ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ute Glaser
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
De trukendoos voor ouders.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zou er gebeuren als je met je vastbesloten tandenpoetsweigeraar de waanzinnige tandenborstel uitprobeert? Of als je samen met je notoire groentehater stukken paprika al knabbelend in haaien verandert? De trukendoos voor ouders onthult 200 tips en trucs van ervaren moeders en vaders, die je helpen om alledaagse problemen in je gezinsleven op een vrolijke en ontspannen manier aan te pakken. In bad, tijdens het eten, slapen, onderweg de hoofdstukken zijn ingedeeld in de bekendste probleemzones. Of je duikt meteen in de trukendoos en laat je inspireren. Probeer het een en ander bij de eerstvolgende gelegenheid uit. In elk hoofdstuk vind je extra praktische ideeën die je bij de opvoeding kunnen helpen.

Wil je het boek lezen?De trukendoos voor ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ute Glaser. Lezen De trukendoos voor ouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN