Goud Volk. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht!

Goud Volk. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht! - Siemon Reker | Highergroundnb.org

...ereld (1954) Reker, S. J. H., 2010, IX ed ... Zoeken in de bijbel | Liudgerstichten ... . Assen: 2010, IX ed. Assen: Op zoek naar artikelen van Siemon Reker? Artikelen van Siemon Reker koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Goud Volk. Deel X: Wat stekt mij de poot! Toneel uit West, Noord en Oost. (hardcover). Deel X bevat drie toneelstukken, twee traditionelere en als... Boeken van Siemon Reker lezen? Boeken van Siemon Reker koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenkti ... Lijst van Latijnse spreekwoorden en uitdrukkingen - Wikipedia ... .com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Goud Volk. Deel VII: Mit noar heur blomtoenje. (Hardcover). De novelle Berend Kopstubber van Sien Jensema uit Stedum is het onderwerp van deel VII.... Deel IX: Doar's hoop, doar is licht! Omschrijving: De laatste humoristische gedichten van deel VIII zijn van de hand van Simon van Wattum, wiens eerste serieuze dichtbundel van 1954 het onderwerp is van deel IX: Tussen wenst en wereld. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht! Omschrijving: De laatste humoristische gedichten van deel VIII zijn van de hand van Simon van Wattum, wiens eerste serieuze dichtbundel van 1954 het onderwerp is van deel IX: Tussen wenst en wereld. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht! Omschrijving: De laatste humoristische gedichten van deel VIII zijn van de hand van Simon van Wattum, wiens eerste serieuze dichtbundel van 1954 het onderwerp is van deel IX: Tussen wenst en wereld. Deel IX: D...

INFORMATIE

AUTEUR
Siemon Reker
DIMENSIE
6,89 MB
BESTANDSNAAM
Goud Volk. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht!.pdf

OMSCHRIJVING

De laatste humoristische gedichten van deel VIII zijn van de hand van Simon van Wattum, wiens eerste serieuze dichtbundel van 1954 het onderwerp is van deel IX: Tussen wenst en wereld. Als voor die tijd moderne bundel, vestigde Van Wattum zijn naam én oogstte hij kritiek. Van Wattum begon als journalist bij de Winschoter Courant, werd daar hoofdredacteur van en ging na zijn ontslag over naar het Nieuwsblad van het Noorden, waar hij bekendheid kreeg met zijn wekelijkse dialectteksten en z’n Nederlandstalige cursiefjes die meestal Oostereindjes genoemd werden.

Wil je het boek lezen?Goud Volk. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siemon Reker. Lezen Goud Volk. Deel IX: Doar's hoop, doar is licht! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN