De wonderen van de woestijn

De wonderen van de woestijn - Michael Martin | Highergroundnb.org

...jn, boeken, reisverhalen, reisboeken online bestellen bij Proxis, Azur of Bol ... De wonderen van de woestijn - harpercollins.nl ... . De wonderen van de woestijn boek recensie. Informatie over de historie, ecologie, bewoners, flora en fauna van woestijnen overal ter wereld, afgewisseld met reisanekdotes en foto's van de auteur.; By Michael Martin Hoe zand in woestijnen komt en waarom duinen zingen Eindeloze vlaktes, unieke schoonheid, ongerepte natuur - al jarenlang reist avonturier en fotograaf Michael Martin naar de verschillende woestijnen op aarde, veelal op de motor. Steeds ontdekt hij nieuwe kanten van deze fascinerende habitat: adembenemen ... De wonderen van de woestijn - Michael Martin ... ... . Steeds ontdekt hij nieuwe kanten van deze fascinerende habitat: adembenemende duinen, dorre berglandschappen en de bijzondere mensen, dieren en planten die er leven ... Eindeloze vlaktes, unieke schoonheid, ongerepte natuur - al meer dan 35 jaar reist avonturier, fotograaf en geograaf Michael Martin door de verschillende woestijnen op aarde. Steeds ontdekt hij nieuwe kanten van deze fascinerende... 9789402704761 - De wonderen van de woestijn door Michael Martin.. Hoe zand in woestijnen komt en waarom duinen zingenEindeloze vlaktes, unieke schoonheid, ongerepte natuur - al jarenlang reist avonturier en fotograaf Michael Martin naar de verschillende woestijnen o.....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Martin
DIMENSIE
4,10 MB
BESTANDSNAAM
De wonderen van de woestijn.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe zand in woestijnen komt en waarom duinen zingen Eindeloze vlaktes, unieke schoonheid, ongerepte natuur – al jarenlang reist avonturier en fotograaf Michael Martin naar de verschillende woestijnen op aarde, veelal op de motor. Steeds ontdekt hij nieuwe kanten van deze fascinerende habitat: adembenemende duinen, dorre berglandschappen en de bijzondere mensen, dieren en planten die er leven. Zijn oases slechts een paar dadelpalmen rond een waterput? Waarom verdrinken er meer mensen in de woestijn dan dat er sterven van dorst? En waarom zou de Amazone niet bestaan zonder de Sahara? Michael Martin heeft een schat aan kennis en ervaring en dompelt ons onder in een wereld vol wijsheid en geheimen. In de stilte en eenzaamheid van de woestijn vindt hij de perfecte tegenpool van ons drukke bestaan.

Wil je het boek lezen?De wonderen van de woestijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Martin. Lezen De wonderen van de woestijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN