Neem Jezelf Serieus

Neem Jezelf Serieus - Harm Wagenmakers | Highergroundnb.org

...ieus. Jezelf serieus nemen. Jezelf serieus nemen is jezelf zien staan ... Topadvocaat Mirjam de Blécourt: 'Neem jezelf niet zo serieus' ... . Waarde hechten aan wie u zelf bent. Oprecht interesse hebben in wie u bent. Voor uzelf zorgen en dat ook serieus nemen. We noemen een paar zaken waar dit een rol bij speelt. Eigen behoeften. Eigen behoeften serieus nemen is voorzien in eigen behoeften. Neem jezelf serieus! is een veel geschreven zin op het forum van Proud2Bme. Jezelf serieus nemen is niet voor iedereen makkelijk. Jezelf niet voldoende serieus nemen, kan je op den duur erg belemme ... Wat als je niet serieus genomen wordt? | Neem jezelf ... ... . Jezelf niet voldoende serieus nemen, kan je op den duur erg belemmeren. Ik weet nog goed toen ik voor het eerst hulp moest gaan zoeken. Niet alleen heeft dat jaren gedu Dan word je dus minder serieus genomen. Als jij je eigen werk niet serieus neemt, als je onvoldoende zelfvertrouwen hebt, dan pikken anderen dat op. De onderstaande tips helpen je om jezelf serieuzer te nemen, waardoor anderen (al die losers die jou niet serieus nemen dus) een betere houding zullen aannemen tegenover jou. Werd tijd. ;) 1. Dingen serieus nemen kan een goede eigenschap zijn, waarmee je laat zien dat je ernstig, hardwerkend en zorgzaam bent. Maar als je alles te serieus neemt, leidt dat tot onnodig veel stress en ga je je zorgen maken om dingen die de moeite niet waard zijn. Als je weet waarom we geneigd zijn om het leven zo serieus te nemen, en leert hoe je wat meer humor en luc...

INFORMATIE

AUTEUR
Harm Wagenmakers
DIMENSIE
5,6 MB
BESTANDSNAAM
Neem Jezelf Serieus.pdf

OMSCHRIJVING

Ons gedrag en ons zelfbeeld worden sterk bepaald door hoe de buitenwereld op ons reageert. In feite zijn we daardoor meer iemand anders dan dat we onszelf zijn. De vraag 'Wat zullen ze van me denken?' levert veel mensen stress op.Over deze onderwerpen - jezelf zijn en jezelf serieus nemen - schreef Harm Wagenmakers een boek. Het is een slijpsteen voor de ziel en wil de kwaliteit van het persoonlijke leven verbeteren. Door deze teksten steeds weer aandachtig door te nemen, word je je bewust van je eigen verlangens en behoeften en kun je leren deze meer aandacht te geven.

Wil je het boek lezen?Neem Jezelf Serieus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm Wagenmakers. Lezen Neem Jezelf Serieus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN