Neem Jezelf Serieus

Neem Jezelf Serieus - Harm Wagenmakers | Highergroundnb.org

...r ik nu steeds meer los te laten. Loslaten en iets soms ook gewoon te laten zijn ... Topadvocaat Mirjam de Blécourt: 'Neem jezelf niet zo serieus' ... . Zo kom ik bij de 80-20 regel uit van Vivian. Neem jezelf niet al te serieus Één van de grootste oorzaken van ons lijden is dat we onszelf vaak veel te serieus nemen. We kunnen niet lachen om onze "fouten" en gekke gedragingen, nee, we straffen onszelf af en vinden onszelf niet goed genoeg. We moeten presteren, het precies goed doen, anders zijn we niet goed genoeg. Neem jezelf serieus en kom in actie. Het is natuurlijk een zoektocht om te vin ... Wat als je niet serieus genomen wordt? | Neem jezelf ... ... . Neem jezelf serieus en kom in actie. Het is natuurlijk een zoektocht om te vinden wat je wél wil, waar je wél energie van krijgt, maar het is de moeite waard. Het grootste risico dat je loopt is dat je jezelf een gelukkiger mens gaat voelen. @loes, dan neem je jezelf serieus. Dat is een goede zaak. Maar het gaat erom wanneer je jezelf té serieus neemt, dus de overtreffende trap. 12 oktober 2009 00:15; Dan zou ik alléén in mezelf geloven en niet meer in een ander. En alleen maar kiezen voor mijn eigen keuzes, zonder de keuze van een ander in overweging te nemen. Neem jezelf eens wat minder serieus. Delen. 0. Delen. 0. Delen. 0. Delen. 0. Reageren. Delen. Delen. favorite. Reageren. Als het allemaal wat te serieus wordt, vraag je dan af welke hersenhelft dit veroorzaakt en in stand houdt. Je linker hersenhelft noemen we de dominante hersenhelft. Neem jezelf serieus | Blog van Helma Lensen - Aertssen. 11 februari 2015 Positionering Bart van der Geest . Het werven van nieuwe klanten of opdrachtgevers kan een pittige bezigheid zijn. Waar het voor de ene persoon een moeiteloze bezigheid lijkt, worden andere ondernemers al ... Neem jezelf eens niet zo serieus, joh! Toen Jan en ik op Bali waren hebben we veel gekeken naar de locals. Een stel neven die de strandbedjes verhuurden, een groep jongetjes die in de rijstvelden vliegers omhoog lieten om dieren af te schrikken en de dames in de massagesalon die stikkend van de lach de massages stonden te doen. Neem de Franse wielerheld Raymond Poulidor - bijgenaamd Poupou - die afgelopen november overleed. ... Jezelf niet al te serieus nemen. Weten dat je op deze aardbol maar wat aanklooit. 'Neem jezelf alsjeblieft niet zo serieus' - een interview met kunstenaar Gluklya 09-02-2019 Ellis Kat Loneliness of the Intellectual (2008) is de titel van een van Gluklya's tekeningen die Museum Arnhem in de permanente collectie heeft....

INFORMATIE

AUTEUR
Harm Wagenmakers
DIMENSIE
9,74 MB
BESTANDSNAAM
Neem Jezelf Serieus.pdf

OMSCHRIJVING

Ons gedrag en ons zelfbeeld worden sterk bepaald door hoe de buitenwereld op ons reageert. In feite zijn we daardoor meer iemand anders dan dat we onszelf zijn. De vraag 'Wat zullen ze van me denken?' levert veel mensen stress op.Over deze onderwerpen - jezelf zijn en jezelf serieus nemen - schreef Harm Wagenmakers een boek. Het is een slijpsteen voor de ziel en wil de kwaliteit van het persoonlijke leven verbeteren. Door deze teksten steeds weer aandachtig door te nemen, word je je bewust van je eigen verlangens en behoeften en kun je leren deze meer aandacht te geven.

Wil je het boek lezen?Neem Jezelf Serieus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm Wagenmakers. Lezen Neem Jezelf Serieus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN