Hersenvlekken

Hersenvlekken - Sara van der Kooi | Highergroundnb.org

...Een wispelturige Sara, want je kunt geen staat maken op haar veranderend lichaam ... Hersenvlekken | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... . Maar één ding is zeker, ze stort zich niet van een rots. Ze heeft het op een verfrissende manier vastgelegd in Hersenvlekken, een relaas in strak afgebakende items, in Zeer Korte Verhalen. Van der Kooi is taalgevoelig en dat komt juist in deze door het leven zelf klaargelegde teksten goed van pas, goed naar voren. Boek Hersenvlekken. Sara van der Kooi Het boek 'Hersenvlekken' van Sara van der Kooi verscheen in ... Hersenvlekken | medischcontact ... . Sara van der Kooi Het boek 'Hersenvlekken' van Sara van der Kooi verscheen in het voorjaar van 2017. Ze schrijft over zichzelf en de ongelofelijke impact die de ziekte op haar leven heeft. Hersenvlekken - MS angst. Een filmpje op Youtube laat de tranen stromen. Een jonge vrouw verteld hoe zij omgaat met haar klachten en haar leven met MS. Ze verteld mij via dat beeldscherm dat haar leven zin en vreugde heeft ook al weigeren haar benen, armen, handen en ogen dienst. Hersenvlekken | Ontdek onze Gouden Boekjes, luisterboeken, (prenten)boeken, boeken met cd voor jong en oud! Licenties van De Fabeltjeskrant, Fiep Westendorp, Het Muizenhuis, Pippi Langkous, Toonder, Mordillo, Hitobitos. Op maat gemaakt. Hersenvlekken, Sara van der Kooi, Hoogland & Van Klaveren, 134 blz., 14,50 euro. bestel het boek. Sociaal psychologe Sara van der Kooi is 24 jaar als ze de diagnose hoort: secundair progressieve multiple sclerose. Elf jaar later publiceert ze Hersenvlekken over haar ervaringen en emoties, geordend in ultrakorte stukjes. Hersenvlekken. Sara is 24 als de diagnose MS wordt gesteld. De studie psychologie, het voetballen, de muziekinstrumenten, het werk in een Iers café - alles komt in een ander licht te staan. 'Hersenvlekken' is een persoonlijk verhaal over kwijtraken wat vanzelfsprekend is en doorgaan met een andere werkelijkhei...

INFORMATIE

AUTEUR
Sara van der Kooi
DIMENSIE
8,88 MB
BESTANDSNAAM
Hersenvlekken.pdf

OMSCHRIJVING

'Alles waarin ik me kan uiten, zoveel valt er weg,alles wordt anders, maar vanbinnen blijf ik mij.Ik begin te schrijven,de noodzaak van het schrijven, om alles te dragen.Het zijn gedachten, verhalen, beelden,herinneringen verspringend in de tijd,geen chronologisch verhaal maar een schets van mij.'Sara is 24 als de diagnose MS wordt gesteld. De studie psychologie,het voetballen, de muziekinstrumenten, het werk in een Iers café - alles komt in een ander licht te staan.Hersenvlekken is een persoonlijk verhaal over kwijtraken wat vanzelfsprekend is en doorgaan met een andere werkelijkheid, telkens opnieuw.

Wil je het boek lezen?Hersenvlekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sara van der Kooi. Lezen Hersenvlekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN