Eigentijdse poezie 19 - Plankvrouw

Eigentijdse poezie 19 - Plankvrouw - Andrea Voigt | Highergroundnb.org

...tnoot verschijnt en deel 20 in de reeks Eigentijdse Poëzie ... Online boeken en kantoorartikelen bestellen | Bruna.nl ... . Een vast onderdeel van Freda"s poëzie is de haiku: drie regels van vijf, zeven en vijf lettergrepen. Plankvrouw (Eigentijdse poëzie): Amazon.es: Voigt, Andrea: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Hola Elige tu ... De b ... Boek: Plankvrouw - Geschreven door Andrea Voigt ... . Todos los departamentos. Ir Buscar Hola Elige tu ... De bundel PLANKVROUW van Andrea Voigt is deel 19 in de reeks Eigentijds Poëzie van uitgeverij Voetnoot. Plankvrouw duikt in elk gedicht in deze bundel op en ook in bijna alle titels. Een selectie: Plankvrouw strijkt, Plankvrouw bloeit op, Plankvrouw volgt haar eigen spelregels, Plankvrouw is erg verliefd, Plankvrouw gaat erg ver, Plankvrouw vult vragen van een dating site in, Plankvrouw hoeft ... De bundel PLANKVROUW van Andrea Voigt is deel 19 in de reeks Eigentijds Poëzie van uitgeverij Voetnoot.Plankvrouw duikt in elk gedicht in deze bundel op en ook in bijna alle titels. Een selectie: Plankvrouw strijkt, Plankvrouw bloeit op, Plankvrouw volgt haar eigen spelregels, Plankvrouw is erg verliefd, Plankvrouw gaat erg ver, Plankvrouw vult vr EIGENTIJDSE POËZIE 19 ANDREA VOIGT PLANKVROUW. PLANKVROUW duikt in elk gedicht in deze bundel op en ook in bijna alle titels. Een selectie: Plankvrouw strijkt, Pla...

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea Voigt
DIMENSIE
4,17 MB
BESTANDSNAAM
Eigentijdse poezie 19 - Plankvrouw.pdf

OMSCHRIJVING

De bundel PLANKVROUW van Andrea Voigt is deel 19 in de reeks Eigentijds Poëzie van uitgeverij Voetnoot.Plankvrouw duikt in elk gedicht in deze bundel op en ook in bijna alle titels. Een selectie: Plankvrouw strijkt, Plankvrouw bloeit op, Plankvrouw volgt haar eigen spelregels, Plankvrouw is erg verliefd, Plankvrouw gaat erg ver, Plankvrouw vult vragen van een dating site in, Plankvrouw hoeft niet meer...Als moderne, alleenstaande vrouw ervaart deze 'wankele plank op twee poten' alle (on)gemakken van onze jachtige tijd, zoals internet, ontvrienden, dating sites... Met rake, herkenbare typeringen en (gelukkig ook) met humor wordt een beeld geschetst van een dappere, zelfstandige en tegelijkertijd onzekere vrouw: 'maar er gaat ook heel veel goed'.Voor vrouwen is PLANKVROUW ongetwijfeld een feest van herkenning, terwijl mannen verrast zullen zijn door dit openhartige kijkje in de ziel van Plankvrouw.ANDREA VOIGT (1968) is schrijver, dichter, vertaler en poëzieredacteur. Met de bundel PLANKVROUW komt ze voor het eerst uit bij Uitgeverij Voetnoot. De dichteres zoekt steeds meer de eenvoud om in woorden en tussen regels door te vatten hoe mensen in het leven staan en denken: met onlogische sprongen, zijpaden, smoezen, zelfreflectie, vluchtpogingen, schieten, blinde vlekken en godzijdank ook humor.Eerder verschenen van haar de dichtbundels 'De tempel van Saturnus' en 'Serveer de makrelen' en de prozawerken 'Augustus in Parijs' en 'Los van de schittering'.

Wil je het boek lezen?Eigentijdse poezie 19 - Plankvrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea Voigt. Lezen Eigentijdse poezie 19 - Plankvrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN