Een pelgrim op reis

Een pelgrim op reis - Stanny Lansloot | Highergroundnb.org

...rzicht van de Lourdesreizen 2020 Reizen met zorg ... Psalm 121: Een pelgrimslied; De Heer waakt over je ... ... . Het unieke van onze reizen naar Lourdes is dat u ook kunt deelnemen als u mindervalide bent of een bepaalde mate van zorg nodig heeft. Een bedevaart is een reis die je maakt met als doel een religieus eindpunt (bedevaartsoord) van je eigen geloof. Iemand die op bedevaart gaat noemt men een pelgrim. Vaak even afmeren om weer een stukje Egyptische geschiedenis op te snuiven. Een reis om nooit meer te vergeten. Het was SU ... bol.com | Een pelgrim op reis, Stanny Lansloot ... ... . Een reis om nooit meer te vergeten. Het was SUPER! 10,0 (Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeilcruise, 11 dagen) 10,0. Leon W. Prachtige reis langs de nijl. Super gids Achmed die als archeoloog alles weet over het oude Egypte. Wie aan een pelgrimsreis denkt, heeft het beeld voor zich van een bikkelharde tocht met bagage. Tegenwoordig is dat al lang niet meer zo. Pelgrimsreizen worden op alle bedenkbare manieren georganiseerd: met bagagevervoer, en zelfs met fiets of e-bike. Zo kunnen ook mensen die minder goed te been zijn de rust en stilte van een pelgrimstocht ervaren. tempel. Deze zingende pelgrim is op reis gegaan om een te zijn…, om misschien wel letterlijk te overnachten bij de Almachtige, want zulke rituelen lijken bestaan te hebben in Israël. … Maar die pelgrim moest ook weer naar huis. Dichtbij-God-schuilen en middenin-het-leven-staan waren voor hem geen tegenovergestelde dingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Stanny Lansloot
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
Een pelgrim op reis.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge knaap wordt ongewild meegetrokken in ingrijpende voorvallen. Bij elk van deze uitdagingen wordt hij wijzer en beseft hij hoe onbezonnen en onbewust hij leefde. Door de opéénvolgende ogenschijnlijke tegenslagen wordt hij wakker gemaakt en ziet de echte kwaliteit van het leven. De uitdagingen zijn steeds inwijdingen op een diep spiritueel niveau. Hij moet keuzes maken in zijn leven, maar weet niet welke keuzemogelijkheden hij heeft. Zijn intuïtie moet hem leiden en zo vermijdt hij ''lijden''. Hij ontdekt langzaam zijn zielekracht en zijn ''geneeskunst''. Zijn chakra's worden gezuiverd en hij legt contact met zijn Hogere-Zelf. Een heldere ontdekkingsreis voor lichaam, geest en ziel.

Wil je het boek lezen?Een pelgrim op reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stanny Lansloot. Lezen Een pelgrim op reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN