Op wereldreis met Ben en Polo - Canada

Op wereldreis met Ben en Polo - Canada - Anita Ganeri | Highergroundnb.org

...n zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over India ... Duitsland - Op wereldreis met Ben en Polo , Anita Ganeri ... ... . Over de geschiedenis van het land, de steden, de mensen, het eten, en nog veel meer. Met ... Kinderen en Jeugd Non-fictie kinderboeken (jonger dan 12 jaar) Wereldoriëntatie, landen, volkeren (< 12 jaar) Op wereldreis met Ben en Polo Egypte, Op wereldreis met Ben en Polo De reeks Op wereldreis met Ben en Polo laat je kennismaken met enkele boeiende gebieden. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn ... bol.com | Op wereldreis met Ben en Polo - Duitsland, Anita ... ... . In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over koraalriffen. Je leest over algen, poliepen, vissen, slakken, haaien, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes. Wat is een atol? Hoe komt de papegaaivis aan z De reeks Op wereldreis met Ben en Polo laat je kennismaken met enkele boeiende gebieden. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over kusten. Je leest over stranden, kliffen, grotten, dieren, planten, en nog veel meer. Reizen met de auto naar Canada. Over land kun je alleen vanuit de Verenigde Staten met de auto naar Canada reizen. In alle tien Amerikaanse staten die grenzen aan Canada zijn grensovergangen, meer dan honderd in totaal. Ook vanuit Alaska kun je op verscheidene plekken de grens oversteken naar Canada. En dat is dit boek toch wel. Om te beginnen is Japan geen land in de zin van één afgebakend en samenhangend geheel. Japan is een eilandengroep, wat blijkt uit de eerste blog van Ben die met zijn hond Polo (naar Marco Polo) door de wereld reist. In Tokio bezoeken ze het historisch museum en zien harnassen van de samoerai....

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Ganeri
DIMENSIE
5,57 MB
BESTANDSNAAM
Op wereldreis met Ben en Polo - Canada.pdf

OMSCHRIJVING

De reeks Op wereldreis met Ben en Polo laat je kennismaken met enkele boeiende landen. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over Canada. Over de geschiedenis van het land, de steden, de mensen, het eten, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

Wil je het boek lezen?Op wereldreis met Ben en Polo - Canada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Ganeri. Lezen Op wereldreis met Ben en Polo - Canada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN