Leven is een keuze

Leven is een keuze - Maurice Wiegman | Highergroundnb.org

...nt in de bloei van je leven, je hebt een vrouw en twee jonge kinderen en een leuke baan ... Leven is een keuze - artikelplaats ... . Lees „Leven is een keuze een rolstoel is geen handicap" door Maurice Wiegman verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Stel, je bent in de bloei van je leven, je hebt een vrouw en twee jonge kinderen en een leuke baan. Je drumt in een band... Je drumt in een band, doet aan hardlopen en fietsen en voetbalt regelmatig met je zoon. En dan ineens blijk je ernstig ziek te zijn en kom je in een rolsto Leven is een keuz ... Leven is een keuze [e-Book] - Maurice Wiegman, Marion van ... ... . En dan ineens blijk je ernstig ziek te zijn en kom je in een rolsto Leven is een keuze, Marion van Es, Maurice Wiegman - Ebook - 9789491729645 | AKO boeken Leven is een keuze. Stel, je bent in de bloei van je leven, je hebt een vrouw en twee jonge kinderen en een leuke baan. Je drumt in een band, doet aan hardlopen en fietsen en voetbalt regelmatig met je zoon. En dan ineens blijk je ernstig ziek te zijn en kom je in een rolstoel terecht. Het overkwam Maurice Wiegman (1966). Een halfjaar lang bracht hij door op een matras in de woonkamer, rouwend ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maurice Wiegman
DIMENSIE
6,38 MB
BESTANDSNAAM
Leven is een keuze.pdf

OMSCHRIJVING

Stel, je bent in de bloei van je leven, je hebt een vrouw en twee jonge kinderen en een leuke baan. Je drumt in een band, doet aan hardlopen en fietsen en voetbalt regelmatig met je zoon. En dan ineens blijk je ernstig ziek te zijn en kom je in een rolstoel terecht. Het overkwam Maurice Wiegman (1966). Een halfjaar lang bracht hij door op een matras in de woonkamer, rouwend om alles wat hij was kwijtgeraakt. Daarna maakte hij de keuze om weer te gaan leven. Ruim tien jaar na de diagnose heeft Maurice talloze sportieve prestaties op zijn naam staan, waaronder drie medailles voor een halve triatlon. Hij runt een succesvol eigen coachingsbedrijf en is nog steeds de spil van zijn gezin. Ondanks de vele obstakels die hij op zijn weg tegenkomt en de pijn die er dagelijks is, heeft hij zijn dromen laten uitkomen.Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met tegenslag. Soms is die tegenslag zo zwaar dat het voelt als het einde van de wereld. Je hebt geen idee hoe je verder moet. Dit boek helpt je om vooruit te kijken en nieuwe doelen te vinden, hoe onmogelijk dat ook lijkt. Met behulp van zijn eigen ervaringen, inspirerende verhalen, praktische tips en veel ruimte om je eigen gedachten op te schrijven, leert Maurice je met dit boek te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.Marion van Es (1985) is journalist. Ze schrijft onder meer voor Vrouw Magazine, Flair, Vriendin en Ouders van Nu. Na haar afstuderen aan de School voor Journalistiek in Utrecht richtte ze haar eigen bedrijf VerhalenVertaler op, waarvoor ze op zoek gaat naar verhalen die woorden nodig hebben.

Wil je het boek lezen?Leven is een keuze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurice Wiegman. Lezen Leven is een keuze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN