In de schaduw van kampioenen

In de schaduw van kampioenen - Arie Pieters | Highergroundnb.org

...oma · De huilende hooligan · Bij ... 11-mei-2020 - Bekijk het bord "f ... Ketonen: de superbrandstof in de schaduw van kampioenen ... ... .c. de kampioenen strips" van evytaelman op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kampioenen, Strip, Stripverhalen. F.C. De Kampioenen was een komische televisieserie van de Vlaamse openbare omroep. De reeks liep van 1990 tot 2011 en wordt tegenwoordig nog regelmatig heruitgezonden. Sinds 1997 wordt ook een gelijknamige stripreeks uitgegeven. In 2013, twee jaar na het einde van de televisieserie, kwam er een ve ... In de schaduw van kampioenen - Boekhandel Riemer ... . In 2013, twee jaar na het einde van de televisieserie, kwam er een vervolg op het witte doek met de langspeelfilm F.C ... Vier auteurs met ieder hun specialisatie, Menno Pot (Ajax), Anton Slotboom (Sparta), Roger Rossmeisl (Willem II) en Herman Starink (Go-Ahead), reconstrueren het verhaal van de 'oorlogslandstitel' die hun club veroverde, ruim een eeuw geleden, en schetsen zo een fascinerend tijdsbeeld van een Nederlandse volkssport in ontwikkeling, in de schaduw van de oorlog. De schaduw van FANTOMARK. Mark Vertongen & Co wordt gepresenteerd door FC de kampioenen en Hec Leemans, pagina . Stips en Albums van Hec Leemans en ZitaComics Over In de Schaduw van Goud. Op het podium is geen plek voor hen, maar in de schaduw van goud staan ze klaar. Doorzetters die hun leven omgooiden om hun zoon of dochter te laten triomferen. In EenVandaag drie Olympische atleten en hun familie, die er altijd is: In de schaduw van goud....

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Pieters
DIMENSIE
3,23 MB
BESTANDSNAAM
In de schaduw van kampioenen.pdf

OMSCHRIJVING

Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de natuur in het algemeen. Als actief lid van ondermeer Vogelbescherming Nederland en coördinator van de regionale bomenwerkgroep in de Hoeksche Waard, zet hij zich als vrijwilliger ook in het dagelijkse leven in voor de natuur. In dit boek reizen we terug in de tijd en gaan we kijken hoe ondermeer onze grootouders en overgrootouders omgingen met imposante oude bomen, die wij nu het stempel 'monumentaal' zouden geven. We zien niet alleen unieke, oude bomen in Nederland voorbijkomen, maar ook in Engeland, Duitsland en België. Het boek bevat zo'n 70, soms unieke historische foto's van echte 'kampioen bomen'. En we ontdekken dat men vaak meer dan honderd jaar geleden al veel moeite deed om sommige van deze reuzen overeind te houden.

Wil je het boek lezen?In de schaduw van kampioenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Pieters. Lezen In de schaduw van kampioenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN