Dit is ons brein

Dit is ons brein - Jeroen Hendrikse | Highergroundnb.org

...ur per dag en 7 dagen in de week | AD.nl Dit is hoe social media ons brein beïnvloedt (en dat is best schokkend) Social media is bij de meeste mensen niet meer uit hun leven weg te denken ... 4 effecten die muziek heeft op ons brein | NU - Het ... ... . Het is superhandig om 24 uur per dag toegang te hebben tot familie, vrienden en belangrijk nieuws. Toch is de constante toegang tot informatie is helemaal niet zo goed voor ons brein. Dit is ons brein; group Incompany training. Dit is ons brein. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Sta ... Wij zijn ons brein door Dick Swaab (Boek) - Managementboek.nl ... . Dit is ons brein. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,30 Excl. BTW check Volledige prijs. 'Wij zijn ons brein' door Dick Swaab - Onze prijs: €15,00 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Dit is ons brein | ISBN 9789492284006 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dat nu ook Ons brein: Hoe de hersenen het verstand te boven gaan van Chris Frith in het Nederlands verkrijgbaar is, is alleszins toe te juichen. Dit populariserende boek draagt in het Engels de mooie titel Making Up the Mind: How the Brain Creates our Mental World. Aanhoudende stress knaagt aan ons brein. Het ondermijnt het geheugen, het vermogen om te plannen en beslissen, en om onze emoties onder controle te houden. Een burn-out ligt op de loer, en meer. Ons brein is een ingewikkeld orgaan met heel veel hersencellen (vergelijkbaar met het aantal sterren in het melkwegstelsel) en nog een veelvoud daarvan aan verbindingen. Daarmee worden de meest simpele tot meest moeilijke taken uitgevoerd. Zoals het pakken van een kopje koffie tot aan het plannen maken voor de toekomst. Het maakt niet uit of je Martin Garrix of Mozart luistert: muziek heeft een gunstige invloed op onze hersenen. Wereldwijd hebben onderzoeken aangetoond dat muziek heilzame effecten heeft op ons brein. Dit is ons brein is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dit is ons brein PDF te downloaden op onze website ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Hendrikse
DIMENSIE
5,79 MB
BESTANDSNAAM
Dit is ons brein.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is ons brein 1e druk is een boek van Jeroen Hendrikse uitgegeven bij Bloemendal Uitgevers. ISBN 9789492284006 Jeroen Hendrikse (1976) is hoogleraar radiologie in het Universitair Medisch Centrum Utrecht met als aandachtsgebied de hersenen. Hij heeft nieuwe MRI-scans ontwikkeld om herseninfarcten te onderzoeken en kreeg hiervoor toonaangevende Nederlandse en Europese subsidies. Daarnaast is hij voorzitter van de commissie voor bijscholing van radiologen in Nederland.MRI- en CT-scans van de hersenen worden meer dan 600.000 keer per jaar gemaakt in Nederland. Dit boek is voor iedereen die graag wil weten hoe onze hersenen er echt uitzien. In dit boek bespreken we in woord en beeld de belangrijkste afwijkingen zoals die te zien zijn op een MRI- of CT-scan. Het gaat hierbij om normale veroudering en veel voorkomende ziektebeelden zoals herseninfarcten, breuken van de schedel, wervelbreuken en hernia's van de wervelkolom.Ondanks dat er veel mis kan gaan met de hersenen laat dit boek ook zien hoe sterk onze hersenen zijn. Onze hersenen zijn in staat tegenslag te overwinnen en vaak sterker terug te komen.

Wil je het boek lezen?Dit is ons brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Hendrikse. Lezen Dit is ons brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN