Beloofde land en in Afrika

Beloofde land en in Afrika - Adriaan van Dis | Highergroundnb.org

...ren negentig schreef hij veelal reisliteratuur: Het beloofde land, In Afrika, en Waar twee olifanten vechten - Mozambique in oorlog (samen met de fotograaf K ... Beloofde land en In Afrika, Adriaan van Dis - Ebook ... ... . van Lohuizen). In 1994 verscheen de uiterst succesvolle roman Indische duinen, over een in Nederland geboren zoon van een Indische familie die wordt opgevoed in de sfeer van verzwegen leed. Lees „Beloofde land en In Afrika" door Adriaan van Dis verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Naar aanleiding van de televisieserie Van Dis in Afrika, die dit najaar wordt uitgezonden, verschijnen in één bundel de ... In de beginjaren negentig sch ... Beloofde land en In Afrika (e-Book) - Adriaan van Dis ... ... . Naar aanleiding van de televisieserie Van Dis in Afrika, die dit najaar wordt uitgezonden, verschijnen in één bundel de ... In de beginjaren negentig schreef hij veelal reisliteratuur: Het beloofde land, In Afrika, en Waar twee olifanten vechten - Mozambique in oorlog (samen met de fotograaf K. van Lohuizen). In 1994 verscheen de uiterst succesvolle roman Indische duinen, over een in Nederland geboren zoon van een Indische familie die wordt opgevoed in de sfeer van verzwegen leed. Naar aanleiding van de televisieserie Van Dis in Afrika, die dit najaar wordt uitgezonden, verschijnen in één bundel de twee klassieke reisboeken Het beloofde land en In Afrika. In Het beloofde land maakt Van Dis een ontdekkingstocht door de Karoo, de verlaten hoogvlakte van Zuid-Afrika waar blanke boeren al generaties worstelen met de dorre bodem. Van Dis portretteert op aangrijpende en ... Beloofde land en In Afrika direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Beloofde land en In Afrika | ISBN 9789045703275 direct en eenvoudig te beste...

INFORMATIE

AUTEUR
Adriaan van Dis
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Beloofde land en in Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

In Het beloofde land portretteert Van Dis op aangrijpende en vermakelijke wijze deze in isolement levende mensen en laat daarbij een onbekende kant van Zuid-Afrika zien. In het buurtland Mozambique belandt Van Dis bij toeval in de oorlog. Eenmaal geconfronteerd met de dood en met de misdaden van de bandieten stort hij zich in een aantal avonturen om zo het verhaal van deze vergeten oorlog te kunnen schrijven. In Afrika is een van zijn ontroerendste en spannendste boeken.

Wil je het boek lezen?Beloofde land en in Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adriaan van Dis. Lezen Beloofde land en in Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN