MARKETING NON-PROFIT ORGANISATIE

MARKETING NON-PROFIT ORGANISATIE - Philip Kotler | Highergroundnb.org

...en van marketing. De redenen hiervoor zijn divers: de concurrentie wordt in de non-profit sector steeds vanzelfsprekender, de doelgroep wordt steeds kritischer, door de opkomst van internet krijgt de consument makkelijker toegang tot informatiekanalen, waardoor ze vergelijkingen kunnen maken, enzovoort ... Wat is non-profit marketing & sociale marketing nou precies? ... . Marketing is een commerciële discipline: het gaat in essentie om het behalen van meer omzet. Dat betekent niet automatisch dat de organisaties waarvoor de marketing plaatsvindt ook ingesteld zijn op het behalen van meer winst. Non-profitorganisaties moeten zichzelf net zo goed verkopen als bedrijven die wél een winstoogmerk hebben. In deze Special onderzoeken we wat die non-profitmarketing ... Marketing in non-profit organisaties geeft meerwaarde aan transparantie en betrouwbaarheid, en kan helpen bij werving en imagoverb ... Wat is non-profit? - Marketingtermen.nl ... . Non-profitorganisaties moeten zichzelf net zo goed verkopen als bedrijven die wél een winstoogmerk hebben. In deze Special onderzoeken we wat die non-profitmarketing ... Marketing in non-profit organisaties geeft meerwaarde aan transparantie en betrouwbaarheid, en kan helpen bij werving en imagoverbetering. Non-profit marketing Dat is logisch: doelgroepen worden kritischer, de schreeuw om financiële transparantie neemt toe en een klantvriendelijke overh...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Kotler
DIMENSIE
10,9 MB
BESTANDSNAAM
MARKETING NON-PROFIT ORGANISATIE.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek behandelt Kotler alle primaire marketing-principes en past deze toe op non-profit organisaties en hun omgeving. Mede door de behandeling van een groot aantal praktijkvoorbeelden wordt u stap voor stap vertrouwd gemaakt met Kotlers marketingconcept en de uitvoering ervan in de praktijk. Er zijn speciaal een aantal Nederlandse toepassingen opgenomen. Marketing voor non-profit organisaties biedt u het pakket managementmethoden en -technieken om consumentenbehoeften op te sporen: producten of diensten op de markt te brengen, ontwikkeling en afzet ervan te plannen en te beheersen.

Wil je het boek lezen?MARKETING NON-PROFIT ORGANISATIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Kotler. Lezen MARKETING NON-PROFIT ORGANISATIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN