Eekhoorn in de herfst

Eekhoorn in de herfst - Lotje | Highergroundnb.org

...gezellige huisje in de holle boom en steekt ... Eekhoorn in de herfst - De Voorleeshoek ... ... Eekhoorn in de herfst (Hardcover). Als leerkracht van kinderen van 4 t/m 6 jaar heb ik met dit boekje gewerkt. De eekhoorn, rode eekhoorn of gewone eekhoorn (Sciurus vulgaris) is een knaagdier uit de familie van de eekhoorns (Sciuridae). De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. Het is in Europa de meest voorkomende eekhoornsoort. Kenmerken. Een eekhoorn ... In de herfst ... bol.com | Eekhoorn in de herfst, Anita Loughrey ... ... . Kenmerken. Een eekhoorn ... In de herfst en de winter eten eekhoorns vooral zaden van bomen: hazelnoten, beukennootjes, okkernoten, tamme kastanjes, eikels, zaadjes van dennen-, spar- en lorkenappels. Door de vele looizuren verteren ze eikels van uitheemse eiken (Amerikaanse eik, moeraseik) nog slechter dan die van inheemse eiken (zomer- en wintereik), waardoor ze deze enkel eten bij gebrek aan beter. Inleiding Ik ga een spreekbeurt houden over eekhoorns omdat ik...

INFORMATIE

AUTEUR
Lotje
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Eekhoorn in de herfst.pdf

OMSCHRIJVING

Het is herfst! De blaadjes waaien van de bomen. Eekhoorn klimt uit zijn gezellige huisje in de holle boom en steekt zijn neusje in de lucht. Hij heeft zin in een hapje! In de herfst groeit er veel lekkers in de natuur, in allerlei kleuren. Wat eten zijn dierenvriendjes in de herfst? En vindt Eekhoorn dat ook lekker? Zie jij op elke bladzijde de rode paddenstoel met witte stippen?Een speels kijk- en zoekboek over kleuren en smaken in de herfst. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Wil je het boek lezen?Eekhoorn in de herfst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lotje. Lezen Eekhoorn in de herfst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN