Couscous en kniekousen

Couscous en kniekousen - Martine F. Delfos | Highergroundnb.org

... 4 tot 10 jaar, met ouders die een verstandelijke beperking hebben ... Couscous en kniekousen | Martine F. Delfos | 9789085605690 ... ... . Get this from a library! Couscous en kniekousen. [Martine Delfos; Isabelle Geeraerts] -- Diana woont in een pleeggezin omdat haar moeder niet voor haar kan zorgen. Haar moeder heeft een verstandelijke beperking. Prentvertelling in oblong met grote collageachtige kleurenillustraties. ... Couscous en kniekousen Martine F. Delfos, Isabelle Geeraerts nino Mens en Maatschappij. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan i ... Couscous en kniekousen - Expertisecentrum ... ... . Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Mama Medina is lief en ze kan heerlijk couscous maken. Maar Mama Medina kan geen klok kijken. En ze kan ook niet goed lezen. En ze kan ook niet rekenen. Als ze samen een ... Couscous en kniekousen. Couscous en kniekousen. Dat nare gevoel Dat nare gevoel. De wereld van Luuk . De wereld van Luuk . Dood is niet gewoon. Dood is niet gewoon. Een vrolijke drukte. Een vrolijke drukte. Het is niet leuk. Het is niet leuk. Ik ga naar papa. Ik ga naar papa. Ik wil mijn ouders niet verliezen....

INFORMATIE

AUTEUR
Martine F. Delfos
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
Couscous en kniekousen.pdf

OMSCHRIJVING

Couscous en kniekousen 1e druk is een boek van Martine Delfos uitgegeven bij Nino. ISBN 9789085605690 Mama Medina is lief en ze kan heerlijk couscous maken. Maar Mama Medina kan geen klok kijken. En ze kan ook niet goed lezen. En ze kan ook niet rekenen. Als ze samen een cadeautje gaan kopen dan weet Mama Medina niet hoe ze moet betalen. Dan moet Diana haar helpen. Dan zegt mama tegen de kassajuffrouw: 'Ik ben niet gewend met die euro's.' Eerst dacht Diana dat het waar was, maar ze kan ook niet de optelsommen maken die Diana op school krijgt. Heel makkelijke sommen.Diana woont in een pleeggezin omdat Mama Medina, haar buikmama, niet goed voor haar kan zorgen. Het liefst zou ze een gewone mama hebben, maar ze vindt Mama Medina wel heel erg lief.Martine Delfos is psycholoog en schrijver. Zij schrijft onder andere therapeutische verhalen voor kinderen.

Wil je het boek lezen?Couscous en kniekousen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine F. Delfos. Lezen Couscous en kniekousen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN