Vantoen.nu - Jeroen en het Dorp op de heuvel

Vantoen.nu - Jeroen en het Dorp op de heuvel - D. Zonderland | Highergroundnb.org

...ver: Het Spectrum: Auteur(s) Zonderland, Zonderland, Daan: Druk: 2e druk: Www ... Jeroen en de Jacht op de Echo - D. Zonderland - (ISBN ... ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Zonderland Daan - Jeroen en het dorp op de heuvel / druk 1 Eigenlijk heeft Jeroen weinig te maken met de jacht op de echo. Hij was met Hazevoet en Pluimstaart weer op reis gegaan. Dat moest immers voor de taak die hem in het boek Jeroen en de zilveren sleutel werd opgedragen. Jeroen en kabouter Hazevoet sluiten vriendschap met olifant Simon en marmot Vijgebuikje. Jeroen koopt ook een stuk van het land van koning Anna, in ruil voor een wo ... bol.com | D. Zonderland Boeken kopen? Kijk snel! ... . Jeroen koopt ook een stuk van het land van koning Anna, in ruil voor een wonderpan. Dit pannetje moet hij wel halen bij de kreeftenkoningin die op de zeebodem leeft....Er gebeurt natuurlijk nog veel meer, vooral als de kabouters een dorp gaan bouwen! Dit boek verlicht de druk door u praktische adviezen en tips van insiders te geven, zodat u een kwalitatief hoogwaardig project op tijd en binnen het budget kunt realiseren.Dit boek bevat richtlijnen voor projectmanagers voor alle fasen van een muitimediaproject, vanaf de initiatie tot de afronding ervan. geeft de verantwoordelijkheden van de projectmanager aan gedurende alle fasen van het ... Jeroen en het Dorp op de heuvel bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Jeroen en het Dorp op de Heuvel. ISBN: 9027442509: Uitgever: Uitgeverij Het Spectrum: Bijzonderheden: 1982, A6, Cardboard / Karton, 1ste / 1st: Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: 189 pagina's. Illustraties. Eerst druk in deze reeks, eerder verschenen bij uitgeverij Brueghel en als Prisma Juniores nummer 6. Gelamineerde harde kaft. Jeroen en het dorp op de heuvel / druk 1 (bij deze uitgever) de Fontein Jeugd: 2001, 183pp, Gebonden (linnen rug), mooi exemplaar (reeks klassieke jeugdboeken nummer 9) € 5,00. € 4,15 . Berestein Boek: Zonderland, Daan: Jeroen in Hazevoets rijk / druk 4 ... Jeroen ontmoet Koning Anna en koopt zijn rijk tussen de heuvels, om er een dorp te stichten voor de dieren. De prijs is 'Pannetje Boordevol', dat ze vinden in het Kreeftenrijk. Met behulp van de kabouters wordt er een dorp gebouwd voor alle dieren die Jeroen inmiddels ontmoet heeft. Het dorp zal "Alexanderstad" gaan heten. Vantoen.nu - Jeroen en het Dorp op de heuvel; Het verwende kind-syndroom; Kleine boekjes - grote inzichten - De kleine Allen; Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op; EOK MCV3 Maatschappelijke en culturele vorming niv.3/4; De Zevensprong; ZELFMOORDVRAAGSTUK; Strategisch HRM; Schokland - niveau 2, 3 en 4 - Handboek; Haptonomiek; De ......

INFORMATIE

AUTEUR
D. Zonderland
DIMENSIE
12,16 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Jeroen en het Dorp op de heuvel.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is eigenlijk het vervolg op Jeroen en de zilveren sleutel. Jeroen en kabouter Hazevoet sluiten vriendschap met olifant Simon en marmot Vijgebuikje. Jeroen koopt ook een stuk van het land van koning Anna, in ruil voor een wonderpan. Dit pannetje moet hij wel halen bij de kreeftenkoningin die op de zeebodem leeft….Er gebeurt natuurlijk nog veel meer, vooral als de kabouters een dorp gaan bouwen!

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Jeroen en het Dorp op de heuvel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Zonderland. Lezen Vantoen.nu - Jeroen en het Dorp op de heuvel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN