Van Kikkervis tot Prins

Van Kikkervis tot Prins - Pauline Laumans | Highergroundnb.org

...7 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Van Kikkervis tot Prins - boekenroute.nl ... . Dit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen van de mens. Ook dit boek is weer bedoeld om je te inspireren en te motiveren je eigenlevenspad te gaan. Het boek beschrijft een tijdspanne van ongeveer 50.000 jaar, waardoor er zicht is op herhalende patronen. Het lijkt erop dat […] Van Kikkervis tot Prins. naar Mega Bewust Zijn in 2016. P.C.M. Laumans; J.M.P. van Trijp V ... Van Kikkervis tot Prins - P.C.M. Laumans, J.M.P. van Trijp ... ... . naar Mega Bewust Zijn in 2016. P.C.M. Laumans; J.M.P. van Trijp Van Kikkervis tot Prins door P.C.M. Laumans; J.M.P. van Trijp, EAN 9789081623384. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Van Kikkervis tot Prins (e-boek) door Pauline Laumans; John van Trijp, EAN 9789491310027. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Bestel Van Kikkervis tot Prins van Laumans, Pauline als Ebook voor 13.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Omschrijving Van Kikkervis tot Prins Dit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen van de mens. Ook dit boek is weer bedoeld om je te inspireren en te motiveren je eigenlevenspad te gaan. Van Kikkervis tot Prins Naar Mega Bewust Zijn in 2016. BASc, MSc, MPS, Eur Ing John van Trijp; Pauline Laumans Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 27,00: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-90 ... Van kikkerdril tot kikker. Heb jij wel eens gezien hoe een kikkertje groeit? Je kunt het heel goed zien als je wat kikkerdril in een bak slootwater doet. Let op: je moet de kikkertjes op tijd weer loslaten in de natuur! Speeltip . Alle speeltips. Een vrouwtjeskikker legt haar eitjes in het water. Dat is waar Van kikker tot prins over gaat. Met behulp van bewerkte bijbelverhalen, zelfgeschreven parallelverhalen en heel praktische opdrachten helpt de auteur je ontdekken wie jij bent in Christus. En zo kan God zijn wezen in jou reproduceren (Efeziërs 4:24, The Message) ... Van Kikkervis tot Prins naar Mega Bewust Zijn in 2016. J.M.P. van Trijp...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Laumans
DIMENSIE
7,70 MB
BESTANDSNAAM
Van Kikkervis tot Prins.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen van de mens.Ook dit boek is weer bedoeld om je te inspireren en te motiveren je eigenlevenspad te gaan.Het boek beschrijft een tijdspanne van ongeveer 50.000 jaar, waardoor er zicht is op herhalende patronen.Het lijkt erop dat de mensheid met zijn rug naar de toekomst en met zijn gezicht naar het verleden blijft staan. Hierdoor blijft de mens herhalen en wentelt zich in steeds dikkere lagen om maar vooral in een schijnwerkelijkheid te blijven.Ze raken daardoor steeds meer kwijt van hun verbinding met zichzelf en het doel van het leven.Dit boek beschrijft naast het herhalingspatroon ook de ontwikkelingsstadia die het gemakkelijk en motiverend maken om je levensweg te volgen en uit herhalingen te stappen.Drie fasen:1. Basisinformatie met daarin uitleg over de gelovenden, de vragenden en de wetenden2. Van Kikkervis tot Kikker3. Het hele concept van Kikkervis tot Prins (9 stappen van onbewust onbekwaam naar Mega Intutief)

Wil je het boek lezen?Van Kikkervis tot Prins in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Laumans. Lezen Van Kikkervis tot Prins Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN